• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Herkenbaar de weg op? Met bedrijfswagen-bestickering kan je direct opvallend op pad!
Inhoud

Herkenbaar de weg op? Met bedrijfswagen-bestickering kan je direct opvallend op pad!

Sander
Door Sander in Algemeen op 17  januari 2022
Of het nu gaat om een bestelauto, bestelbus of kleine vrachtwagen: bedrijfswagen-bestickering is mogelijk. Slim ook, want het zorgt ervoor dat je herkenbaar de weg op gaat. De bestickering van je bedrijfswagen tovert je voertuig eigenlijk om tot een rijdend visitekaartje. Maar hoe werkt dit allemaal? Je leest het hier.

Mogelijkheden van bestickering bedrijfswagen

Met een bedrijfswagen bevind je je veel op de weg — met heel veel anderen om je heen. Het is bijna zonde te noemen om die mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken onbenut te laten. Bedrijfswagen-bestickering is een slimme vorm van reclame en onze specialisten helpen je het onderste uit de promotie kan te halen. Wat de mogelijkheden zijn? Van alleen je logo op je bestelwagen tot belettering op de deuren en van je bedrijfsnaam op de motorkap tot een complete wrap, waarbij iedere millimeter van de auto ingepakt wordt.

Vind je het daadwerkelijk plakken van stickers wat spannend of om een andere reden niet fijn? Er bestaat ook zoiets als magneetstickers. Dit is dus, zoals de naam al doet vermoeden, een magneet en is altijd snel en zonder krassen te verwijderen. Handig als je de sticker steeds op een andere auto wil plakken, als je een keer zonder bedrijfswagenbestickering op pad wil of als je in bepaalde periodes een toevoeging aan je bedrijfswagen wil doen — bijvoorbeeld een terugkerende actie onder de aandacht brengen (gebruik dan geen jaartal op je sticker), een inhaker op je slogan rond feestdagen of iets anders opvallends. En goed om te weten: de magneet is zo sterk dat je de bestickering zelfs op de snelweg goed blijft zitten.

En onmogelijkheden…

Misschien onnodig om te zeggen, maar die herkenbaarheid heeft ook een keerzijde. Gedraag je je niet netjes in het verkeer, dan ziet iedereen van welk bedrijf de wagen is. Het is altijd belangrijk je aan de regels te houden, maar een verkeersovertreding is zo gemaakt. Wees je daar bewust van en wijs je personeel erop. Je zal de eerste niet zijn die een negatieve online review te pakken heeft door asociaal rijgedrag — of het nu opzettelijk of per ongeluk was. Gelukkig staan hier wel heel veel mooie voordelen tegenover.

Bedrijfswagen bestickeren?

Je bedrijfsbus beletteren of een andere bedrijfswagen bestickeren, doen we niet zelf. Samenwerkingspartners zorgen voor de mooiste ontwerpen en de beste montage. Zo weet je zeker dat de bestickering bij je bedrijfswagen en huisstijl past, dat je boodschap overkomt, dat de lak onbeschadigd blijft en dat de belettering goed blijft zitten — ja, ook in de wasstraat.

Wil je je bedrijfswagen bestickeren? Onze specialisten helpen je herkenbaar de weg op te gaan. We werken samen met betrouwbare en kwalitatieve partners in bedrijfswagen-bestickering die alles voor je regelen. Natuurlijk allemaal zo snel mogelijk, want dan kan jij zo snel mogelijk opvallen op ons mooie wegennet!

Neem contact met ons op