• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Bedrijfswagentest: dit zijn de betrouwbaarste bedrijfswagens van 2022
Inhoud

Bedrijfswagentest: dit zijn de betrouwbaarste bedrijfswagens van 2022

Sander
Door Sander in Aankoopadvies op 26  januari 2022
Je bedrijfswagen is essentieel. Het is je blikken rechterhand, je trouwe metgezel en je partner op de weg. Een betrouwbare bedrijfswagen levert geld op, want het maakt het werk efficiënter, leuker en het werk staat niet stil doordat-ie je niet in de kou laat staan. Wat is de meest betrouwbare bestelwagen van 2022? We deden een bedrijfswagen-test!

Toyota ProAce City

Veel ondernemers noemen dit de 'technische, betrouwbare bedrijfswagen'. De praktische, comfortabele binnenruimte is met veel zorg ontwikkeld en gemaakt om aan de wensen van de ondernemer te voldoen. Een mooie, moderne bus die goed uit de bus komt bij de bedrijfswagen-test. De ProAce City is slim, wendbaar en verrassend veelzijdig. Vooral ideaal voor zakelijk vervoer in de stad, want de Toyota is compact, combineert de grootste laadlengte in zijn klasse met een royaal laadvolume en is slim uitgerust. Ook de elektrische variant is erg interessant!

Mercedes-Benz Citan

Verkozen tot de International Van of the Year 2022 en dat is niet voor niets. Hoewel het de kleinste bedrijfswagen is van Mercedes-Benz, is de populariteit er niet minder groot om. De Citan is bij uitstek geschikt voor koeriersdiensten, omdat deze bedrijfswagen vooral bij extreem veel kilometers een verkooptopper is — te danken aan de lage kosten en de betrouwbaarheid. Ook is de Citan geschikt voor het trekken van aanhangers tot een gewicht van 1.500 kg. Daarnaast is er ruimte voor 2 europallets— de Citan is gemaakt om gemakkelijk toegankelijk te zijn, zodat in- en uitladen de minste moeite kost.

Mercedes-Benz Sprinter

Is een grotere bedrijfswagen wat je zoekt? Dan is de Mercedes-Benz Sprinter een wel heel betrouwbare bedrijfswagen. Mercedes-Benz is sowieso een van de betrouwbaarste automerken en dat zie je ook in deze bedrijfsauto-test. De Sprinter is erg populair onder ondernemers. Vanwege de enorme grootte, de personaliseringsmogelijkheden en het comfort. Een werkdag doorbrengen in deze bedrijfswagen is oprecht een feestje. De Sprinter is een icoon onder de bedrijfswagens: geavanceerd, efficiënt, betrouwbaar en 100% gemaakt voor jou.

Peugeot Partner

Om met de deur in huis te vallen: de Partner is vooral een fijne bedrijfswagen als je niet heel veel vervoert. Het is een compacter model dat zich onderscheidt door het enorme comfort. Deze Peugeot is vooral bij startende ondernemers populair, want de instapprijs is — vergeleken met andere betrouwbare bedrijfswagens — vrij laag. Dat betekent niet dat je inlevert op gemak en kwaliteit — integendeel. De Partner is leverbaar in verschillende uitvoeringen, dus er zit ongetwijfeld een passende partner voor jou bij.

Mercedes-Benz Vito

Een stijlvolle, betrouwbare bestelauto. Ook deze bedrijfswagen van Mercedes-Benz is een fenomeen onder ondernemers. De Vito is naar eigen wens te personaliseren en dat maakt 'm naast betrouwbaar ook erg praktisch. Al ruim 25 jaar is de Vito een robuuste, veilige en betrouwbare bestelwagen. Vaak gebruikt in de grond-, weg- en waterbouw, door ondernemers in midden- en kleinbedrijf en zelfs voor personenvervoer. Dat geeft wel aan hoe veelzijdig de Vito is. Daarnaast ook erg veilig, dankzij geavanceerde veiligheids- en rijassistentiesystemen.

Bekijk ons aanbod