• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
Dit zijn de beste bedrijfsauto's met laadbak van 2022

Dit zijn de beste bedrijfsauto's met laadbak van 2022

Wat is nou de beste auto met laadbak? De Mercedes Benz Sprinter met laadklep is misschien wel de bekendste, maar er zijn meer auto's met laadbak die heel geschikt zijn voor zakelijke rijders. Van een bakwagen met schuifzeil en laadklep tot een geïsoleerd laadbak: hier vind je de beste tips.

Waar let je op bij het kopen van een auto met laadbak?

De meeste berijders van een auto met laadbak zijn zakelijke rijders. Waar je als particulier vooral let op hoe mooi je de auto vindt en hoe lekker hij rijdt, komt daar bij een bedrijfsauto nog wel meer bij kijken. Bijvoorbeeld: hoe groot is de laadbak — kan je daarin je materialen vervoeren? Zijn er goede opties om personen te vervoeren? Is de auto met laadbak aan je wensen aan te passen, zodat-ie je zo efficiënt mogelijk je werk kan doen? Niet alleen qua tijd, maar ook qua behoud van je lichaam door als pakketbezorger of meubelsjouwer niet telkens een enorme hoge opstap hoeft te maken? Er is meer dan genoeg om op te letten. Wil je daar hulp bij? Al je vragen en wensen zijn bespreekbaar bij Louwman.

Mercedes-Benz Sprinter

Al jarenlang een van de populairste bedrijfswagens voor ondernemers. Je zou 'm zelfs legendarisch kunnen noemen. De Mercedes Sprinter-laadbak is zo geliefd onder zakelijke rijders door zijn kracht en stijlvolle design. Het is een wagen met eindeloze mogelijkheden: koop (of lease) de Mercedes Sprinter met laadklep, als bakwagen met schuifzeil en laadklep, als 'basic' auto met (geïsoleerde) laadbak of met een open laadbak. Personen vervoeren, materialen mee — het kan allemaal met de Mercedes Sprinter laadbak, op een efficiënte manier.

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter staat voor veilig, zuinig en comfortabel rijden. Waar hij ook staat: in het rijtje van meestverkochte bedrijfswagens. Al jaren. Logisch, want de Transporter is in zijn klasse het grootst qua laadruimte. Ook deze auto met laadbak is in verschillende varianten beschikbaar: de gesloten bestelwagen, combi, pick-up (enkele en dubbele cabine) en chassis cabine (enkele en dubbele cabine).

Toyota Proace

Betrouwbaar, efficiënt en voorzien van alle features om jouw klus te klaren. De Toyota Proace is al jaren niet meer weg te denken uit het bestelwagen-segment. De bedrijfswagen is leverbaar in verschillende carrosserievarianten, waaronder de 'Truck', met open laadbak.

Ford Transit

Ook al jaren een mooie verschijning in de top 5 van de auto met laadbak. Met de Transit kan je alle kanten op: als gesloten bedrijfswagen met korte of lange wielbasis, 4 motoren en maximaal 3 zitplaatsen, maar ook met lange en korte wielbasis en dubbele cabine met maximaal 6 zitplaatsen. Liever mensen vervoeren in een Transit-personenbus met maximaal 9 zitplaatsen? Zelfs dat kan. Het is een comfortabele wagen die ontworpen is om efficiënt te werken en te rijden.

Renault Master

Ook één van de populairste auto's met laadbak. Sterker nog: het is een van de meestverkochte laadbak-auto's die er bestaan. Dat is ook goed verklaarbaar, want er zijn zo veel Master-versies verkrijgbaar, dat er altijd eentje is die aan al je wensen voldoet. Met geïsoleerde laadbak, als bakwagen met schuifzuil en laadklep — het kan allemaal. Dit is de grootste bedrijfswagen van Renault. Een trouwe, kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke auto met laadbak.

Auto met laadbak kopen of leasen?

Heb je je ideale auto met laadbak gevonden — al dan niet met hulp van onze adviseurs? Dan is het tijd om de laatste knoop door te hakken: de auto met laadbak kopen of leasen. Onze specialisten helpen je de bedrijfswagen te vinden die bij je past én te kiezen voor de juiste financiering: financial lease of koop.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online