• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
De elektrische Mercedes-bussen van Louwman

De elektrische Mercedes-bussen van Louwman

Het lijkt er sterk op dat elektrisch rijden de toekomst is. Voor particulieren en zeker ook voor ondernemers. En Mercedes-Benz snapt dat maar al te goed, dus maken zij het belangrijkste gereedschap voor bedrijven: elektrische Mercedes-bussen. Zoals Mercedes zelf zegt brengen hun elektrische bussen je bedrijf — letterlijk en figuurlijk — verder.

Rijd met je tijd mee met de elektrische bedrijfswagens van Mercedes

Net als de elektrische wagens van andere merken, stoten ook de elektrische Mercedes-bussen geen CO₂ en stikstof uit. Dat maakt het een schone manier van rijden en dat doet zowel het milieu als je imago goed. Duurzaam ondernemen doe je dus onder andere met een Mercedes-bus: elektrisch weliswaar. De Duitse degelijkheid spat er vanaf — Mercedes heeft de zaken goed op de rit. Zo is inmiddels de volledige range elektrisch leverbaar, is er een ruim aanbod voor personenvervoer en profiteer je van vooruitstrevende techniek, veiligheids- en assistentiesystemen en infotainment.

Óók typisch Mercedes:
  • alle elektrische bussen zijn hoogwaardig afgewerkt — je rijdt echte kwaliteit
  • uitgebreide op- en ombouwmogelijkheden — een elektrische bedrijfswagen die aan al je eisen en wensen voldoet

Aanbod elektrische bussen Mercedes bij Louwman

Uiteraard kan je ook bij Louwman terecht voor Mercedes-bedrijfswagen: elektrisch en niet-elektrisch. De elektrische Mercedes-bussen bij Louwman:

Mercedes-Benz eCitan

Een elektrische bus waar Mercedes extra trots op is — de Citan werd in 2021 uitgeroepen tot Van of the Year. Die technieken die we net al aanstipten, maken deze bedrijfswagen extra veilig, geven je onderweg alle informatie die je nodig hebt en maken dat deze elektrische bus zich zowel in de bebouwde kom als op de snelweg thuis voelt. De eCitan is veelzijdig: leverbaar als bedrijfsbus en als tourer voor personenvervoer. Het compacte vanbuiten (terwijl-ie vanbinnen met een laadvermogen van 2,9 m3 lekker ruim is) maakt dat je makkelijk door de stad manoeuvreert. En met een actieradius van 285 kilometer overbrug je vrijwel alle zakelijke afstanden.

Mercedes-Benz eVito

Dé elektrische Mercedes-bus die voor allerlei bedrijfsactiviteiten in te zetten is. Ook deze bedrijfswagen is leverbaar als gesloten bestelwagen en als tourer voor het vervoeren van personen. Een stijlvolle, elektrische bedrijfswagen waar je mee voor de dag kan komen. De eVito maakt niet alleen een betrouwbare indruk — dat is-ie ook. Over alles is nagedacht, zodat het een veilig en comfortabel vervoersmiddel is. Bijvoorbeeld de hoogte van de verschillende uitvoeringen: precies zo hoog dat je nog gewoon kan parkeren in parkeergarages en zonder gedoe door de wasstraat kan. Net als alle andere elektrische bedrijfswagens van Mercedes is ook de Vito helemaal aan je wensen aan te passen. Tel daarbij op dat je keuze hebt uit twee carrosserielengtes en je weet zeker dat je een elektrische bus hebt die aan al je wensen voldoet.

Mercedes-Benz eSprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is de bestverkochte bestelwagen van het merk — en nu is-ie er ook als elektrische bus. De eSprinter heeft alle goede eigenschappen van de bedrijfswagen op fossiele brandstof en brengt je met een actieradius van 142 kilometer naar iedere klus in de buurt en zelfs verderop in het land. Deze elektrische Mercedes-bus heeft een heel eigen uiterlijk, waar je zelf ook inbreng in hebt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een hoog dak bij de gesloten bestelwagen. Dat maakt 'm nog meer eigen en geeft je extra laadvermogen. En alleen al het idee van elektrisch rijden geeft je comfort, want je weet dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dat vindt Mercedes-Benz uiteraard nog niet voldoende voor de écht plezierige ritten, dus hielden ze bij het ontwerp van de eSprinter rekening met het bewegen in het stadsverkeer en op de snelweg. Zo heb je de optie voor een tweezits bijrijdersbank en reken je altijd op de veiligheid die je van een Mercedes-Benz bedrijfswagen gewend bent. Zo is er een actieve remassistent, een grootlichtassistent en kun je de achteruitrijsnelheid aanpassen van maximaal twintig, naar minimaal acht kilometer per uur.

Mercedes-Benz EQV

De EQV is de elektrische Mercedes-bus met de kenmerkende eigenschappen als een prachtig design en een professionele uitstraling. Het is een ideale elektrische bedrijfswagen voor je onderneming: met een actieradius van maar liefst 355 kilometer, makkelijk opladen en vier verschillende rijprogramma's. De vooruitstrevendheid van de Mercedes-Benz EQV zit niet alleen in het milieubewust rijden. Ook het uiterlijk van de auto geeft een progressieve indruk. De donkere grill aan de voorkant benadrukt dat nog eens extra. Optioneel kies je voor lichtmetalen velgen, waarmee je de EQV nog sportiever maakt.

Bekijk alle elektrische Mercedes-Benz-bussen hier

Kennismaken met de elektrische bussen van Mercedes? Kom naar Louwman!

Ben je benieuwd welke elektrische bus van Mercedes het beste bij jou en je wensen past? Meer informatie over op- en ombouwmogelijkheden? Weten wat de financieringsmogelijkheden zijn? De deuren van onze vestigingen staan wagenwijd voor je open. Onze specialisten helpen je graag op weg.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online