• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
De elektrische Peugeot-bestelwagens van Louwman
Inhoud

De elektrische Peugeot-bestelwagens van Louwman

Sander
Door Sander in Elektrisch rijden op 22  augustus 2022
Veelzijdige bedrijfswagens en dan ook nog eens elektrisch: dat is precies wat Peugeot je biedt. Peugeot is ook in het bedrijfsleven niet weg te denken van de weg, want het zijn wagens voor al het échte werk. Peugeot staat bekend om kwaliteit en duurzaamheid en daar doen de elektrische bedrijfswagens nog eens een schepje bovenop. Lees hier welk aanbod van elektrische bedrijfswagens Peugeot heeft, welke het beste bij jou en je bedrijf past en wat Peugeot typeert.

Voor al het echte werk: de elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Duurzaam ondernemen is niet alleen populair, maar ook nodig. En daar hoort elektrisch rijden bij. Bij veel automerken rollen elektrische bedrijfswagens van de band, dus wat maakt Peugeot nou zo interessant? Op een rijtje:
  • de volledige range is elektrisch leverbaar
  • Frans comfort
  • uitgebreide op- en ombouwmogelijkheden
  • de Peugeot i-Cockpit in de e-Partner: strak ontworpen, functioneel, gebruiksvriendelijk — het typische Peugeot-dashboard met het compactere stuurwiel (meer beenruimte voor de bestuurder) en de hooggeplaatste tellers

Peugeot e-Partner

De e-Partner doet de naam eer aan: het is je beste collega op wielen. Eentje die goed voor je zorgt. Je weet zeker dat je veilig onderweg bent, met een actieradius van 275 kilometer. Laat je de overload indicator installeren? Dan geeft deze elektrische bedrijfswagen je meteen een seintje als je de maximaal toelaatbare massa overschrijdt. Belast je de voor- en achteras verkeerd? Ook dan krijg je dat te horen. Veilig en praktisch. Over praktisch gesproken: de elektrische bestelwagen is ideaal voor allerlei klussen — van de bouw tot de detailhandel. Goederen en materialen laad je eenvoudig via de achterzijde van de elektrische bedrijfswagen in; het kan ook via de schuifdeur aan de zijkant. Hoewel de e-Partner standaard ruim is (met korte draaicirkel, ideaal) met 4,4 meter, is-ie ook leverbaar als 4,7 meter. Je laadvermogen groeit dan van 1,81 meter naar 2,16 meter en het laadvolume van 3,3 naar 4,4 m3. Daarnaast is de e-Partner voorzien van alle moderne technieken om het autorijden comfortabel te maken. Kortom: de partner voor een prettige rij-ervaring.

Peugeot e-Expert

De elektrische bestelwagen van Peugeot die garant staat voor betrouwbaarheid, veel veilige kilometers en zuinig rijden. De e-Expert heeft een actieradius van 330 kilometer, laadt in een half uurtje tot 80% op en zorgt voor comfortabel rijplezier. Het is een rijdende schat aan functies die speciaal ontworpen zijn om jouw bedrijf te ondersteunen en aan je behoeften te voldoen. Zo heeft deze elektrische bedrijfswagen standaard geen laadklep, maar is het mogelijk om goederen op twee manieren in de laadruimte te krijgen: via openslaande deuren aan de achterkant of via de schuifdeur aan de zijkant. Optimaal gebruikmaken van de laadcapaciteit, zonder hinder van een laadklep. Toch liever een laadklep met achterruit? Dat behoort uiteraard tot de opties, want de e-Expert is helemaal naar jouw wens te maken — dankzij de vele op- en ombouwmogelijkheden.

De e-Expert is ideaal voor zowel goederentransport als het vervoeren van personen en dankzij allerlei geavanceerde technieken zoals bandenspanningscontrolesysteem en ABS met noodremassistentie is het ook hartstikke veilig. En waar Peugeot om bekend staat: aan het (Franse) comfort is ook gedacht door onder andere stoelen te ontwerpen voor een prettige zithouding.

Peugeot e-Boxer

De zeer veelzijdige elektrische bestelwagen van Peugeot. Geschikt voor verschillende branches en bedrijfsactiviteiten. Met een actieradius van 224 kilometer kom je bij iedere klus — op een duurzame manier. Maak je veel lange ritten, dan is het pakket Comfort Seat een optie. De stoelen van de Peugeot e-Boxer zitten al heel comfortabel en dit pakket maakt het nóg beter. Denk hierbij aan een tweezits voorbank met armleuning, een lendensteun en opbergruimte onder de stoel. En naast dat de e-Boxer hartstikke praktisch is, is-ie ook nog eens representatief. Krachtige lijnen maken deze elektrische bedrijfswagen robuust en toch bescheiden. Bescheiden is het laadruimvolume niet: je hebt tot wel 17 m3 tot je beschikking. Zelfs het laden is praktisch: het oplaadpunt zit aan de bestuurderszijde van de auto, zodat je makkelijk langs het oplaadpunt kunt parkeren om te laden.

Peugeot e-Traveller

De e-Traveller is de elektrische bestelwagen van Peugeot die ontworpen is voor ruimte en comfort. Deze bolide biedt ultieme luxe aan zowel de bestuurder als de passagiers. Het interieur is zo ontworpen dat het tot in de kleinste details luxe en klasse ademt. Ook het exterieur mag er zijn: de elegante lijnen en het krachtige design maken de e-Traveller een graag geziene weggebruiker. De Peugeot Traveller is leverbaar in drie lengtematen en twee uitrustingsniveaus. Veelzijdig en veilig, dankzij de nieuwste generatie rijhulpsystemen. Zoals VisoPark, een achteruitrijcamera die automatisch inschakelt als je naar achteren rijdt. Ook beschikt de e-Traveller over Active Safety Brake, dodehoekbewaking, verkeersbordherkenning, snelheidslimietsysteem en adaptieve cruise control.

Bekijk alle bedrijfswagens van Peugeot

Vind bij Louwman jouw elektrische bedrijfswagen van Peugeot

Wil je het Franse comfort van de elektrische bedrijfswagens van Peugeot uitproberen? Uitvinden welke bedrijfsbolide het beste bij je past? Mogelijkheden rondom op- en ombouwen bespreken? Onze specialisten weten er alles van — ook van de financieringsopties. De deuren van onze vestigingen staan wagenwijd voor je open. We helpen je graag op weg.