• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
 

Corona: welke maatregelen neemt de Louwman Dealer Group?

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Uiteraard zorgen we intern voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven. Daarnaast dragen onze monteurs beschermende kleding en handschoenen, worden alle contactvlakken extra gereinigd en worden beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur gebruikt.

--------- Update vanaf 25-02-2022 ---------

U bent van harte welkom in onze showrooms, zowel met als zonder afspraak.
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Of staat uw nieuwe auto voor u klaar? Onze showrooms zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Op verzoek houden wij 1,5 meter afstand of zetten we een auto buiten voor je klaar. Neem gerust contact op met de vestiging om je wensen te bespreken. Om er zeker van te zijn dat we u de tijd kunnen geven die u verdient, raden wij u wel aan om vooraf een afspraak te maken. Op deze manier zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in ons bedrijf aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind. U kunt een afspraak aanvragen via  088 - 71 29 111 of via een van onze mobiele nummers. Wij blijven mobiel gewoon 24/7 bereikbaar. Onze nummers vindt u op onze contactpagina.

Werkplaatsafspraken
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan.

Heeft u al een afspraak gepland staan, maar heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

Hier houden wij rekening mee tijdens uw werkplaatsbezoek
  • De monteurs hebben handschoenen aan
  • Alle (werkplaats)apparatuur wordt extra gereinigd
  • We gebruiken beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur
  • Op verzoek houden wij 1,5 meter afstand
Komt u liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem.
Ook op afstand kunnen we u in veel opzichten van dienst zijn.

  • Uiteraard kunt u online en telefonisch bij ons terecht met al uw vragen over nieuwe auto’s en occasions: online contactformulier.
  • Al onze auto’s zijn uitgebreid gefotografeerd en desgewenst volledig online te bestellen. U kunt de kleinste details dus online bekijken, en ook alle voertuiginformatie raadplegen.
  • Heeft u een auto op het oog? Indien gewenst presenteren wij hem u per video. Ook kunnen we de auto naar u toe brengen voor een proefrit.
  • Is het tijd voor onderhoud of reparatie? Ook dan kan een medewerker van de vestiging uw auto komen ophalen en terugbrengen. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online