• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
 

Corona: welke maatregelen neemt de Louwman Dealer Group?

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor uw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we intern voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven. Daarnaast dragen onze monteurs beschermende kleding en handschoenen, wordt alle apparatuur extra gereinigd en worden beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur gebruikt.

--------- Update 24-03-2020 ---------

Op basis van de huidige situatie hebben wij besloten om onze dienstverlening verder aan te passen om een zo veilig mogelijke omgeving voor zowel u als onze medewerkers te creëren.

Onze showrooms blijven open, maar werken uitsluitend nog op basis van een afspraak. Dit om drukte te voorkomen en veiligheid te kunnen blijven garanderen.
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Of staat uw nieuwe auto voor u klaar? Onze showrooms zijn vanaf nu geopend op afspraak. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in ons bedrijf aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind. U kunt een afspraak aanvragen via  088 - 71 29 111 of via een van onze mobiele nummers. Wij blijven mobiel gewoon 24/7 bereikbaar. Onze nummers vindt u op onze contactpagina.

Werkplaatsafspraken
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan, echter is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van onze wachtruimtes of onze haal-en brengservice. Vanzelfsprekend kunt u nog gewoon gebruik maken van vervangend vervoer.

Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt dit niet comfortabel voor u? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Verder gelden de volgende maatregelen:

  • Onze medewerkers nemen in geen geval plaats naast u in de auto.
  • Wordt uw nieuwe auto bij u thuis afgeleverd? Dan maken wij gebruik van handschoenen en beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur. Onze medewerker zal u contactloos begroeten en houdt gepaste afstand. Uitleg over de nieuwe auto gebeurt naast de auto.

Komt u liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem.

Ook op afstand kunnen we u in veel opzichten van dienst zijn.

  • Uiteraard kunt u online en telefonisch bij ons terecht met al uw vragen over nieuwe auto’s en occasions: online contactformulier.
  • Al onze auto’s zijn uitgebreid gefotografeerd. U kunt de kleinste details dus online bekijken, en ook alle voertuiginformatie raadplegen.
  • Heeft u een auto op het oog? Indien gewenst presenteren wij hem u per video. Ook kunnen we de auto naar u toe brengen voor een proefrit.
  • Is het tijd voor onderhoud of reparatie? Ook dan kan een medewerker van de vestiging uw auto komen ophalen en terugbrengen. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 18:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online
 

Financial lease berekenen

Ben je ondernemer en wil je jouw nieuwe bedrijfswagen aanschaffen met financial lease?
Bereken hier je maandlasten.

 
 
Bekijk ons aanbod
Whatsapp