• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

FUSO Canter 4x4

De compacte off-road truck

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Offerte aanvraag

FUSO Canter 4x4

Ben je op zoek naar een vrachtauto die inzetbaar is op alle terreinen? De Canter 4x4 van FUSO is dan de off-road truck waar je naar op zoek bent. Deze Mitsubishi truck is op alle klussen voorbereid, of het nu gaat om transport van goederen of bijvoorbeeld sneeuwschuiven. Afhankelijk van de werkzaamheden kies je voor een dubbele of enkele cabine. Beide uitvoeringen hebben verschillende opbouwmogelijkheden, zodat je altijd een uitvoering hebt die bij jouw bedrijfsactiviteiten past.

Offerte aanvraag
2 wielbases
2 cabinevarianten
Vanaf 13,5mDraaicirkel
FUSO Canter 4x4

Efficiënt en flexibel

Kenmerkend voor de FUSO Canter 4x4 is de grote efficiency. Dat geldt niet alleen voor de zuinige 3.0 liter motor met 129 kW. Je kunt ook spreken over een laadvermogen waar je in alle situaties profijt van hebt. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, heb je een laadvermogen van 3445-3465 kilogram of 3665-3685 kilogram. Hiermee kun je alle ladingen vervoeren die je wilt, waarbij je er zeker van bent dat er niet aan kracht wordt ingeleverd.

Optimaal laadvlak

Op ieder terrein wil je een truck hebben die wendbaar is. Dankzij het ontwerp van de Mitsubishi FUSO voldoet de vrachtauto aan deze eisen. Door de toepassing van het frontbesturingsconcept kun je rekenen op een verhouding tussen het laadvlak en de totale lengte van het voertuig die perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast is er zowel aan de voor- als de achterzijde een afloophoek van 35 of 25 graden. Ook de bodemvrijheid is tussen de 185 en 320 millimeter.

Comfortabel, ook op ruw terrein

Met de FUSO Canter 4x4 rijd je hoe dan ook een keer tijdens je werkzaamheden over ruw en ongelijk terrein. Dankzij de geïsoleerde en afgeveerde cabine heb je daar als chauffeur weinig last van. De ergonomische stoelen ondersteunen je comfortabele zithouding nog eens extra, zodat je ook op ruw terrein ontspannen kunt zitten.

Voor- en achterwielaandrijving

Standaard profiteer je van de wendbaarheid van de vierwielaandrijving. Maar het is ook mogelijk om deze in bepaalde situaties uit te schakelen, zodat je nog flexibeler met de auto over het onverharde terrein kunt rijden. Een ander voordeel is dat de ontkoppeling van de voorwielen ook bijdraagt aan minder slijtage, minder brandstofverbruik en ook nog een kleinere draaicirkel.

Eenvoudig in- en uitstappen

Zeker als je werkzaamheden om activiteit buiten de vrachtauto vragen, bijvoorbeeld tijdens het laden en lossen, is het prettig dat het in- en uistappen weinig moeite kost. Dit is dan ook geen enkel probleem bij de FUSO Canter 4x4. Je profiteert hierbij van een lage instap. Als je eenmaal zit, heb je dankzij het unieke ontwerp van de FUSO Canter 4x4 een ruim uitzicht op de weg.

Veilig onderweg

Ongelijk terrein kan onverwachte situaties opleveren. Daarom is het goed om te weten dat het remsysteem van de FUSO Canter 4x4 ook daar volledig op is afgestemd. Met goede bescherming van de trommelremmen tegen vuil en stof weet je zeker dat zowel de voor- als achterremmen uitstekend zullen functioneren met ABS en de elektronische remkrachtverdeling (EBD). Dat geldt niet alleen op de bouwterreinen, maar ook zeker als je met hoge snelheid over de snelweg rijdt.

Bepaal zelf het aantal zitplaatsen

In de standaard uitvoering van de FUSO Canter 4x4 is plaats voor drie personen. Kies je voor een dubbele cabine, dan zijn er zeven zitplaatsen. In beide gevallen is de inrichting overzichtelijk, zodat je onder het rijden niet afgeleid kunt worden. Het stuurwiel kan ingesteld worden op de juiste zithouding.

Compact maar ruimtelijk

Het kenmerk van de FUSO Canter is natuurlijk dat het van buiten als een compacte truck oogt. Maar dat wil niet zeggen dat de cabine daardoor minder plaats biedt aan de chauffeur en eventuele bijrijders. In tegendeel zelfs. Dankzij het unieke ontwerp is er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, voor een comfortabele rit.

Neem contact op voor meer informatie

Kom naar de showroom voor meer informatie over de FUSO Canter. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een werkplaatsafspraak.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online