• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Mercedes-Benz Arocs

Slimme kracht.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod

Mercedes-Benz Arocs

Het slanke voorkomen van de Mercedes-Benz Arocs zet je misschien op het verkeerde been als het gaat om kracht en robuustheid. Deze vrachtwagen staat echter zijn mannetje in de bouw. De truck vervoert van 18 tot 41 ton. Maak kennis met dit slimme bouwvoertuig.

Offerte aanvraag
Tot 460 kW/625 pkVermogen
Tot 3.000 NmKoppel
2.300 - 2.500 mmBuitenbreedte cabine
1.700 - 2.300 mmBuitenlengte cabine
Mercedes-Benz Arocs

Een multifunctionele truck

De Mercedes-Benz Arocs kan op veel manieren ingezet worden. Dat heeft hij te danken aan de verschillende ombouwmogelijkheden. Wil je de vrachtwagen inzetten als trekker, betonmixer voertuig of als zware kipper, dan is dat allemaal mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een voertuig voor over de weg of een robuuste en betrouwbare truck om op bouwterreinen te rijden. De Mercedes-Benz Arocs is voor alle werkzaamheden een duurzame vrachtwagen.

Een robuust uiterlijk

Ondanks het bescheiden voorkomen is de Mercedes-Benz Arocs ook robuust. Dit is dankzij het volledig verzinkt plaatstaal van de cabine. Het design straalt kracht uit. Ook de cabine zelf draagt hieraan bij. De maximale stahoogte is 1,99 meter en de cabine is verkrijgbaar in een buitenbreedte tot 2500 millimeter. De lengte gaat tot 2300 millimeter.

Extra bescherming gedurende de werkzaamheden

De Mercedes-Benz Arocs bevindt zich tijdens de werkzaamheden vaak op ruw terrein. Om de vrachtwagen extra bescherming te bieden, heeft de truck een driedelige bumper met stalen hoeken. Daarnaast kun je de vrachtwagen nog beter beschermen bij specifieke werkzaamheden door optioneel te kiezen voor beschermpanelen. Deze zijn beschikbaar voor de koplampen, grille, motor en hoofdtank.

Gemak voor de chauffeur

Het in- en uitstappen van de cabine is voor de chauffeur eenvoudig door de instap met treden. De bedieningselementen zijn zo aangebracht dat ze altijd eenvoudig te bereiken en te bedienen zijn. Ook bij het controleren van de lading kan de chauffeur extra houvast krijgen. Je kiest dan voor de optionele greep op het dak.

Plezierig werken dankzij de moderne cabine

Een fijne werkomgeving is voor een chauffeur net zo belangrijk als de wegligging. Want de chauffeur brengt veel uren in de cabine door. Daarom is er ook bij het ontwerp van het interieur gekeken naar ergonomische stoelen en een overzichtelijk bedieningspaneel.

Goed zicht

Dankzij de hoge cabine heeft de chauffeur vanaf zijn stoel een uitstekend overzicht op de werkplaats en op de weg. De chauffeursstoel is standaard luchtgeveerd. De zittingen van de bijrijdersstoel en de chauffeursstoel zijn extra breed. Daarnaast zijn de stoelen zowel in de lengte als de hoogte instelbaar. Dit gaat tot 250 en tot 120 millimeter.

Een sfeervolle cabine

De cabine is stijlvol ingericht dankzij de sierlijst in aluminiumlook. Optioneel kies je voor een afwerking met een houtstijl, voor een nog exclusievere uitstraling. Ook de lederlook van het stuurwiel is optioneel. Voor de nachtritten is het mogelijk om blauwe ledverlichting aan te brengen. Hierdoor heeft de chauffeur verlichting die niet afleidt. De verlichting kan ook gebruikt worden als lichtwekker.

Navigatiesysteem

Uiteraard is de Mercedes-Benz Arocs uitgerust met de Mercedes-Benz trucknavigatie. Hier zitten diverse nuttige applicaties in verwerkt die je chauffeur nog veiliger door het verkeer leiden. Er is bijvoorbeeld een dynamische routegeleiding met actuele verkeersinformatie over files en wegwerkzaamheden. Kaartgegevens zijn af te lezen op de aparte Multi-Touch-Display. De gegevens van 49 landen zijn beschikbaar. Dit maakt het navigeren in het buitenland extra eenvoudig en de chauffeur verliest onderweg geen kostbare tijd.

Ontdek de mogelijkheden van de Mercedes-Benz Arocs voor jouw bedrijf

Dankzij de vele mogelijkheden van de Mercedes-Benz Arocs is deze vrachtwagen de ideale partner voor goederenvervoer over de weg. Met de verschillende opbouwmogelijkheden kun je de vrachtwagen ook inzetten voor werkzaamheden in de bouw. Neem voor het vaststellen van de prijs van jouw ideale truck contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden en adviseren je als je nog vragen hebt.

Offerte aanvraag

Ervaar de Mercedes-Benz Arocs

Bij Louwman Bedrijfswagens