• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Mercedes-Benz eActros

Méér dan een truck.

Mercedes-Benz eActros

Met de eActros is Mercedes-Benz klaar voor een duurzame toekomst. De elektrische truck heeft alles in huis voor een professioneel distributietransport. Een actieradius van 300 tot 400 kilometer is dan ook geen enkel probleem voor deze elektrische vrachtwagen. De exacte afstand is onder andere afhankelijk van het gewicht van je lading. Maar ook het rijgedrag en de buitentemperatuur.

Offerte aanvraag
Tot 400 km*Actieradius
Tot 448 kWhAccucapaciteit
400/330 kWMotorvermogen (max./cont.)
*De actieradius is intern bepaald onder optimale omstandigheden, o.a. met 3 accupacks na preconditionering in het distributieverkeer met gedeeltelijke belading zonder aanhangwagen bij een buitentemperatuur van 20 °C.
Mercedes-Benz eActros

Een betrouwbare vrachtauto op elke route

Alles bij elkaar kun je met de Mercedes-Benz eActros vertrouwen op een vrachtauto die je overal naartoe brengt. Het elektrisch rijden maakt het een ideale partner. Bovendien zorgt het laadvermogen van de accu's ervoor dat je in iets meer dan een uur weer onderweg bent. Waarbij je ook langs de snelweg de accu tussendoor kunt opladen van 20% naar 80%.

Jouw Mercedes-Benz truck op maat

De Mercedes-Benz eActros is in verschillende lengtematen verkrijgbaar. Je kunt de truck dus helemaal afstemmen op je bedrijfsactiviteiten. Kies voor een lengte van 6 x 2/4000 millimeter waarbij je op een totale lengte van 8700 millimeter uitkomt. Of ga voor het langste model. Deze is 6 x 2/4600 millimeter, totaal 9300 millimeter. De breedte van beide uitvoeringen is gelijk, namelijk 2500 millimeter.

Veilig onderweg met goede verlichting

Als je in de vroege ochtend de goederen bij je klanten aflevert, is het vaak nog donker. Daarom is het ook belangrijk dat je ook 's nachts goed zichtbaar bent met de Mercedes-Benz eActros. De standaard verlichting voldoet natuurlijk al ruimschoots aan deze eisen. Maar optioneel is er nog de keuze voor een automatische inschakeling van het grote licht, het dimlicht en de afslagverlichting.

Een sportieve uitstraling

Hoewel de standaard uitvoering van de Mercedes-Benz eActros al op een positieve manier de aandacht trekt, kun je het uiterlijk van de truck nog iets sportiever maken. Denk aan dakspoilers en zijfenders. Deze accessoires zien er niet alleen mooi uit, ze geven ook een extra aerodynamica aan de Mercedes-Benz eActros.

Altijd comfortabel onderweg

Bij het ontwerp van de Mercedes-Benz eActros is gebruik gemaakt van de modernste technieken. Dit is om het de chauffeur en bijrijders zo comfortabel mogelijk te maken. Hierbij is niet alleen gekeken naar een fijne zithouding, maar ook naar een optimale veiligheid. Beide worden op verschillende manieren gewaarborgd.

Assistentie op verschillende niveaus

Het stadsverkeer vraagt al je aandacht. Daarom is het een prettig idee dat je je in deze vrachtwagen volledig op het verkeer kunt concentreren. Daarbij word je ondersteund door het assistentiesysteem van de Mercedes-Benz eActros. Profiteer van de aanwijzingen die je krijgt via de stabiliteitsregelingassistent en de rijstrook assistent. Daarnaast is er ook de aandacht assistent en de Sideguard Assist tot Active Brake Assist 5 voor een veilige rit.

Ergonomische stoelen

De Mercedes-Benz eActros is voorzien van stoelen met brede zittingen. Je kunt de stoelen in veel verschillende houdingen verstellen. Zo heb je altijd een comfortabele houding en stap je ontspannen uit. Dat is niet alleen fijn bij korte ritten, maar ook bij langere ritten over de snelweg. Bovendien profiteer je ook van een pneumatische stoelverhoging en een verstelbare, automatische driepuntsgordel.

Een prettig werkklimaat

Ook de temperatuur in de cabine draagt bij aan een goede rijervaring. Daarom kun je als optie kiezen voor automatische airconditioning. Hierbij regel je eenvoudig de luchthoeveelheid, luchtverdeling en temperatuur in de cabine. Of je kiest voor de stand airconditioning. Hiermee houd je de temperatuur in de cabine acht uur lang stabiel. De motor hoeft hierbij niet aan te staan.

Ontdek de kracht van de Mercedes-Benz eActros

Maak een werkplaatsafspraak of maak van de gelegenheid gebruik om de Mercedes-Benz eActros zelf te ontdekken bij één van onze specialisten. De prijs van de vrachtwagen is afhankelijk van de specificaties. Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden van financiering en adviseren je daarbij over een passende uitvoering van deze veelzijdige en duurzame truck.

Offerte aanvraag

Ervaar de Mercedes-Benz eActros

Bij Louwman Bedrijfswagens
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online