• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Mercedes-Benz EQV

Elektrisch rijden naar een nieuw niveau.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Mercedes-Benz EQV

Alle modellen van Mercedes-Benz uit de EQ familie hebben de kenmerkende eigenschappen van deze lijn. Zoals een prachtig design en een professionele uitstraling. Ook de Mercedes-Benz EQV heeft deze kwaliteiten. Hij is daardoor een volwaardig lid van deze collectie en dé ideale elektrische bedrijfswagen voor jouw onderneming.

Offerte aanvraag

Mercedes-Benz EQV occasion

Ook voor een gebruikte EQV met extra zekerheid ben je bij ons aan het juiste adres. Stap in een EQV uit ons Certified aanbod en kies voor gecertificeerd duurzaam rijden. Met volledig inzicht in de voertuighistorie, tot 24 maanden garantie en de eerste 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud. Ervaar de toekomst van mobiliteit met de zekerheid van Mercedes-Benz Certified. Vind jouw EQV occasion.
Tot 355 kmActieradius
100 kWhBatterijcapaciteit
45 minutenOpladen 0 naar 80%
150 kW/204 pkVermogen
Specificaties op basis van Mercedes-Benz EQV 300.
Mercedes-Benz EQV

Vooruitstrevend en veilig

Het elektrisch rijden is de Mercedes-Benz EQV op het lijf geschreven. De actieradius is maar liefst 355 kilometer. Met vijf recuperatiefases en vier verschillende rijprogramma's, kun je de module vinden die past bij jouw rijstijl. Opladen is eenvoudig. Je kunt dit thuis doen of onderweg bij een openbare laadpaal. De Mercedes-Benz EQV rijdt altijd 100% elektrisch. Zeker in de stad is dit ideaal, bijvoorbeeld voor zakelijk personenvervoer. Dat is niet alleen zuinig, het is ook nog goed voor het milieu.

Een robuust uiterlijk

De vooruitstrevendheid van de Mercedes-Benz EQV zit niet alleen in het milieubewust rijden. Ook het uiterlijk van de auto geeft een progressieve indruk. De donkere grill aan de voorkant benadrukt dat nog eens extra. Optioneel kies je voor lichtmetalen velgen, waarmee je nog een sportief accent toevoegt.

Veilig op weg

De Mercedes-Benz EQV is standaard uitgerust met Halogeen reflectiekoplampen met dagrijlicht. Daarnaast wordt het logo door de omgevingsverlichting in het donker mooi zichtbaar. Optioneel is er ook ledverlichting beschikbaar, in de vorm van het Intelligent Light System. Met de wetenschap dat je goed zichtbaar bent, overdag en 's avonds, kun je gerust de weg op.

Een eenvoudig bedienbare schuifdeur

Zeker als je regelmatig personen vervoert, is het belangrijk dat ze eenvoudig in- en uit kunnen stappen. De Mercedes-Benz EQV heeft een schuifdeur aan de linkerzijde. Deze is eenvoudig te bedienen. Indien je het gemak van de passagiers wilt vergroten, kun je ook kiezen voor een extra schuifdeur aan de rechterkant van de auto. Bovendien biedt de achterklep ruim toegang voor het in- en uitladen van bagage.

De Mercedes-Benz EQV als uw visitekaartje

Een professioneel ogende bedrijfswagen geeft een positieve indruk van jouw bedrijf. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook zeker voor het interieur. Niet alleen het comfort van de chauffeur en de bijrijder is belangrijk. Ook de passagiers moeten ontspannen zitten en kunnen genieten van de autorit.

Comfort in de auto

De zwarte bekleding van de stoelen in de Mercedes-Benz EQV geven het interieur een rustige, maar stijlvolle uitstraling. Daarnaast heb je stoelverwarming op de chauffeursstoel en de passagiersstoel. Voor een extra rustgevende ervaring onder het rijden kun je de optie voor sfeerverlichting laten installeren. De temperatuur in de auto regel je standaard met de halfautomatische airconditioning.

Geavanceerde technieken

Behalve de toepassing om elektrisch te rijden, heeft de Mercedes-Benz EQV nog meer vooruitstrevende technieken. De Electric Intelligence bestaat uit een geavanceerde samenstelling van systemen. Dit gaat over het onthouden van de voertuiginstellingen en het plannen van routes. Maar ook assisteert het systeem je onderweg voor optimale veiligheid. Bijvoorbeeld in de vorm van verkeersbord herkenning.

Ontspannen onderweg

Om het jouw passagiers nog aangenamer te maken onderweg, kan de Mercedes-Benz EQV worden uitgerust met een Burmester® surround sound system. Met de vijftien luidsprekers zullen alle inzittenden kunnen genieten van de goede geluidskwaliteit. Voor de beste ervaring onderweg installeer je ook nog het tafelpakket. Dit is optioneel, waarbij je een inklapbare tafel hebt waar jouw medepassagiers onderweg bijvoorbeeld aan kunnen werken. Met de 12 V aansluiting kunnen laptops en mobiele telefoons ook nog tussen de werkzaamheden door, opgeladen worden.

Kom langs voor een proefrit

Wil je het comfort van deze auto zelf ervaren, dan ben je altijd welkom voor een proefrit. Uiteraard kun je ook een afspraak maken met een van onze medewerkers. Je kunt dan je vragen stellen en de mogelijkheden bespreken voor de aanschaf van deze comfortabele bedrijfsauto.

Offerte aanvraag

Ervaar de Mercedes-Benz EQV

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

300 L2 Business Solution Limited Nieuw | MBUX | 100% Elektrisch | Climate control |
2022 / Electra / 15 km
€ 66.645
Mercedes-Benz Certified
300 L2 Business Solution Nieuw 100% Elektrisch
2022 / Electra / 301 km
€ 66.845
Mercedes-Benz Certified
300 L2 Dubbel Cabine 100% Elektrisch
2020 / Electra / 21.549 km
€ 54.845
Mercedes-Benz Certified
300 L3 NIEUW 100% Elektrisch
2023 / Electra / 301 km
€ 58.745
Mercedes-Benz Certified
300 Lang Avantgarde 100% Elektrisch 8-persoons 360° Camera
2020 / Electra / 17.064 km
€ 54.645