• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Opel Vivaro-e.

Je ideale zakenpartner

Opel Vivaro-e

Van of the year 2021! De titel die de Opel Vivaro-e mag wegdragen. Het is de allereerste volledig elektrische bestelwagen die de felbegeerde prijs won en dat is niet voor niets. Deze bedrijfsbolide is gemaakt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan een bestelwagen. Voor de mensen die een bedrijfswagen nodig hebben die het werk makkelijker, efficiënter en daarmee sneller maakt. De Opel Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (wltp).

Offerte aanvraag
330 km (WLTP)Actieradius
75 kWhBatterij
1000 kgAanhanger geremd
Specificaties op basis van Opel Vivaro e Innovation L3H1 75 kWh
Opel Vivaro-e

Functioneel en flexibel

In veel steden is emissievrije levering van goederen en diensten een absolute must, want alleen voertuigen zonder emissie mogen de binnensteden nog in. De Opel Vivaro-e rijdt emissievrij en dat betekent ook in de stad ‘last mile delivery’. Rijden tot aan de voordeur!

De wagen volgeladen

De Opel Vivaro-e zet direct de toon. Het laadvermogen doet met 1.275 kg amper onder voor die van vergelijkbare, lichte bedrijfswagens met een dieselmotor (1.405 kg). De Opel Vivaro-e mag als enige elektrische bedrijfswagen in dit segment een aanhanger trekken — met als maximaal geremd trekgewicht 1.000 kg.

Rijdend kantoor

Met een draaibaar tafeltje, multifunctionele passagiersbank, opbergvakken en zelfs geluiddemping voor meer rust is de Vivaro-e een ideale zakenpartner. Je kantoor op de weg.

Veilig genieten

De Opel Vivaro-e is comfortabel én veilig. Ergonomisch verantwoord ontworpen zitplaatsen, zodat iedereen uitgerust uitstapt. En om het helemaal compleet te maken: de gebruiksvriendelijke Multimedia Navi Pro via een 7-inch touchscreen en een uniek head-up display dat belangrijke informatie laat zien, zoals je snelheid en gegevens van de cruise control.

Veelzijdige partner

Efficiënt, leuk om te zien en helemaal naar jouw wensen aan te passen. De Vivaro-e is precies wat je nodig hebt.

Goed voor je imago

De Vivaro-e vestigt aandacht op je bedrijf — in positieve zin. Zelf trekt-ie namelijk geen aandacht, want hij rijdt zonder uitstoot én uitzonderlijk stil. Dat draagt bij aan het milieuvriendelijke karakter, maakt rijden in de Vivaro-e nog prettiger en straalt goed af op je bedrijf.

Laden maar

Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.275 kg geven jouw bedrijf flink de ruimte om met elke rit heel veel te vervoeren. En de batterij laden? Fluitje van een cent. De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro-e laad je bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW op in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80%. Met de standaard 11 kW-lader is de Vivaro-e optimaal uitgerust voor de drukke werkdag.

Gemak

De Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes, zodat je precies die versie kiest die het beste bij jou en je bedrijf past. Je hebt keuze uit vier carrosserieversies. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro-e is die alles biedt wat je nodig hebt.

De Vivaro-e testen?

De Vivaro-e is een slimme keuze: gezien de maatregelen om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren en de kostenefficiëntie. Wil je weten of de Vivaro-e inderdaad brengt waar je naar op zoek bent? Kom naar een van onze showrooms of boek nu een proefrit.

Ervaar de Opel Vivaro-e

Bij Louwman Bedrijfswagens.