• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Opel Zafira-e Life.

Lounge op wielen

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Proefrit aanvraag
  • Prijslijst

Opel Zafira-e Life

De Zafira-e Life is een lounge op wielen — en dan ook nog eens op ongekend hoog niveau. Het is volgens Opel de meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot wel 7 personen te vervoeren. Deze bolide is 100% elektrisch, waardoor je zonder uitstoot rijdt. Goed voor de wereld en dankzij de aantrekkelijk lage gebruikskosten ook voor je portemonnee. De Opel Zafira e-life is leverbaar in twee lengtes en met twee batterijtypen die tot een range van 330 km (WLTP) lopen.

Offerte aanvraag
330 km (WLTP)Actieradius
50 kWhBatterij
1000 kgAanhanger geremd
Opel Zafira Life e Innovation L2H1 50 kWh
Opel Zafira-e Life

Veelzijdig rijden

De Zafira-e Life is gemaakt om mensen veilig en comfortabel te vervoeren. Er is voldoende 'speelruimte' binnenin, zodat je je eigen indeling kan bepalen. Deze ultieme lounge op wielen doet niet aan half werk — zo veel is duidelijk.

Toonaangevende flexibiliteit

De Zafira-e Life biedt ruimte aan 7 personen. En daarbij draait alles om flexibiliteit en comfort. Extra beenruimte? De stoelen op de tweede en derde rij schuif je gemakkelijk voor- en achteruit. Toonaangevende flexibiliteit om de indeling aan jouw behoeften aan te passen.

De sfeer zit er goed in

Je bepaalt zelf of iedereen achter elkaar zit of juist gezellig tegenover elkaar. Het panoramadak biedt lekker veel licht — waarvan je ook zelf bepaalt hoeveel, dankzij een verschuifbaar zonnescherm. Muziekje erbij? Apple CarPlay behoort tot de mogelijkheden als je voor het optionele Multimediasysteem inclusief touchscreen (7") kiest.

Luxe genieten

Elke zitting in de Opel Zafira-e Life is bekleed met zwart leder voor een luxe uitstraling. Hoewel niemand aan boord iets tekort komt qua comfort, zijn het de mensen die voorin zitten die écht volop profiteren van de luxe. De stoelen zijn optioneel elektrisch verstelbaar (6-voudig aan de bestuurderskant, 4-voudig voor de bijrijder), verwarmbaar én hebben een heuse massagefunctie.

Dynamisch en praktisch

Je denkt misschien dat zo'n grote bolide onhandig is in gebruik, maar niets is minder waar. De Zafira-e Life is leverbaar in twee lengtes. Welke je ook kiest, je kiest sowieso voor een perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim uitermate flexibel interieur. Beide versies zijn lager dan 1,90 meter, voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

Elegant (en) zichtbaar

Xenon-koplampen en LED-dagrijverlichting geven de voorkant van de Zafira-e Life een elegante uitstraling en zorgen ervoor dat je in alle weersomstandigheden goed wordt opgemerkt. Wel zo veilig.

Ligt goed in de markt en op de weg

Laat je niet van de wijs brengen door het formaat: de Zafira-e Life is bijzonder wendbaar en dynamisch. Hij rijdt net zo soepel en stabiel als je van een Opel verwacht — misschien nog wel beter, zelfs.

Kom er maar in

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren stappen de passagiers achterin gemakkelijk in en weer uit. Rechts is standaard, voor links heb je zelf de keuze.

Benieuwd naar de Zafira-e Life?

Meer weten over de emissievrije aandrijflijnen, de uitvoeringen, de opties en het beloofde comfort? Kom langs voor een proefrit. Onze specialisten staan in de showroom klaar om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Ervaar de Opel Zafira-e Life

Bij Louwman Bedrijfswagens.