• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot Boxer

Robuust en comfortabel.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Peugeot Boxer

Ben je op zoek naar een multifunctionele bedrijfsauto? Dan is de Peugeot Boxer de ideale bestelauto. Behalve comfortabel rijden kun je bij deze praktische auto ook rekenen op veel laadruimte. Daarnaast is bij het ontwerp van de auto rekening gehouden met de veiligheid van de passagiers. Natuurlijk is ook stabiel vervoer van de lading voorop gesteld. De Peugeot Boxer is ook verkrijgbaar als elektrische auto.

Offerte aanvraag
Tot 4.070 mmLaadruimlengte
Tot 2.168 mmLaadruimhoogte
8 tot 17 m3Laadvolume
Peugeot Boxer

Robuust en stijlvol

De koplampen en de hoogte van de grill zijn op strategische punten geplaatst. Hierdoor krijgt de Peugeot Boxer een robuust uiterlijk. De belijning van de lampen geeft de auto een eigentijds en stijlvol voorkomen. Dat wordt benadrukt door de kleurverdeling tussen de zwarte bumper en de lak van de carrosserie.

Ombouwmogelijkheden

In het assortiment van de Peugeot Boxer kun je kiezen uit acht opties voor de carrosserie. Dit maakt van de Peugeot Boxer de perfecte bedrijfswagen. De auto is daardoor namelijk geschikt voor veel verschillende bedrijfsactiviteiten. Kies bijvoorbeeld voor een platformcabine of maak de Peugeot Boxer geschikt voor personenvervoer.

Veiligheid onderweg

Om goed overzicht op de weg te kunnen houden, is de Peugeot Boxer uitgerust met een camera en sensoren. Zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de auto. Hierdoor heb je goed overzicht onderweg. Bijvoorbeeld bij het afslaan op een kruising of tijdens het inparkeren. Dankzij de dodehoekbewaking heb je ook geen dode hoek meer. Alle soorten verkeersdeelnemers worden opgemerkt onder het rijden.

Een gesloten zijkant of vensters

De standaard uitvoering van de Peugeot Boxer heeft een gesloten zijkant. Zeker als je goederen vervoert is dat praktisch. Anderen zien niet wat je in je bestelauto hebt liggen. Maar als je liever vensters hebt, dan kun je kiezen uit een optie van deelvensters. Ook als je geen personen vervoert. Bij personenvervoer is het natuurlijk mogelijk om volledige ramen aan de zijkant te plaatsen.

Robuust van buiten, stijlvol van binnen

De ontwerpstijl van de buitenkant vind je ook terug in het interieur van de Peugeot Boxer. Ook hier is rekening gehouden met de praktische invulling van de eisen die je als ondernemer hebt bij een bedrijfsauto. De stijlvolle uitvoering daarvan zorgt voor een overzichtelijke cockpit, waar je veilig en comfortabel in onderweg bent.

Simpel schakelen

In de Peugeot Boxer is de versnellingspook van de zesbak hoog geplaatst, zodat deze eenvoudig te bereiken is. Het schakelen gaat bovendien bijzonder soepel dankzij relatief korte slagen. Liever een automaat? Dan is er de 100% elektrische e-Boxer, met eenvoudige drukknoppen voor de bediening hiervan.

Voldoende laadruimte voor al je bestemmingen

Afhankelijk van de transport werkzaamheden die je hebt, kun je kiezen uit vijf verschillende carrosserie uitvoeringen. Dit geeft je een laadruimte tussen de 8 en 17 m³. Hierdoor is de Peugeot Boxer de ideale bedrijfswagen. Bij de uitvoering met de grootste laadruimte kan het laadvermogen tot wel 1605 kilogram bedragen.

Technische toepassingen voor extra veiligheid onderweg

Behalve de sensoren die de dodehoek opvangen buiten de auto, heb je optioneel ook een display op het dashboard. Op dit touchscreen krijg je assistentie tijdens het inparkeren. Dit is doordat de maten van de auto precies worden weergegeven vergeleken met het parkeervak. Daarnaast is er een Bluetooth verbinding voor twee telefoons.

Kom langs voor een proefrit

De prijs van een Peugeot Boxer begint vanaf € 27.580 excl. BTW/BPM. Wil je weten of de Peugeot Boxer bij je bedrijfsactiviteiten past? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken met een van onze medewerkers. Uiteraard kun je ook een proefrit maken om persoonlijk het gemak van de auto te ervaren.

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot Boxer

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

335 2.0 BlueHDI L3H2 Pro 164PK | Achteruitrijcamera | Cruise control | Airco |
2018 / Diesel / 153.726 km
€ 15.445
330 2.0 BlueHDI L1H1 Pro | Cruise control | 2500KG trekhaak | Airco |
2017 / Diesel / 100.873 km
€ 12.745