• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot e-Boxer

Ervaar de voordelen van elektrisch.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Proefrit aanvraag

Peugeot e-Boxer

De Peugeot e-Boxer is een zeer veelzijdige elektrische bedrijfswagen. Hij is geschikt voor het professionele gebruik in verschillende branches en voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Deze multifunctionele bedrijfswagen heeft nu nog meer voordelen. Met de Peugeot e-Boxer rijd je voortaan in de vertrouwde bestelwagen ook 100% elektrisch. De actieradius van 224 kilometer brengt je op een duurzame manier naar iedere locatie in het land.
Tot 224kmActieradius
8 tot 17 m³Laadruimvolume
Tot 1,422 mVloerbreedte tussen wielkasten
Specificaties op basis van Peugeot Partner STANDARD-uitvoering.
Peugeot e-Boxer

Praktisch in gebruik, maar representatief

De elektrische uitvoering van de Peugeot Boxer is een bedrijfswagen waarmee je professioneel en zakelijk overkomt. De krachtige lijnen van de bestelwagen geven de Peugeot e-Boxer een robuuste uitstraling. Daarnaast heeft hij nog steeds een bescheiden uitstraling. Het oplaadpunt zit aan de bestuurderszijde van de auto, zodat je eenvoudig langs het oplaadpunt kunt parkeren tijdens het opladen.

Geschikt voor ieder terrein

De Peugeot e-Boxer Grip voelt zich thuis op ieder terrein, dus ook op een minder gemakkelijk begaanbare weg, zoals op een bouwterrein. Daarom is er extra bescherming onder de motorkap, profiteer je van spatlappen voor en achter en vierseizoensbanden. Dit draagt niet alleen bij aan het rijcomfort, maar ook aan de veiligheid onder het rijden.

Kies je eigen laadvermogen

Pas de Peugeot e-Boxer aan jouw bedrijfsactiviteiten aan. Je hebt de keuze uit verschillende lengtes van de Peugeot e-Boxer. Er zijn acht mogelijkheden voor binnenvolumes. Deze variëren van 8 tot 17 m³, waarbij je dus ook het laadvermogen kunt vergroten, afhankelijk van je keuze. De maximale vloerbreedte tussen de wielkasten is 1,422 meter.

Enkele of dubbele cabine

De elektrische Peugeot bedrijfsbus is verkrijgbaar met verschillende uitvoeringen van cabines. Kies voor een enkele cabine, of een chassis met een dubbele cabine. Het is ook mogelijk om voor de optie van een platform cabine te kiezen. Zo stem je de uitvoering van de Peugeot e-Boxer volledig af op het aantal passagiers dat je wilt vervoeren, in combinatie met je bedrijfsactiviteiten.

Multifunctioneel en veilig

Je wilt niet alleen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. Het is ook belangrijk dat je veilig onderweg kunt zijn. Daar is volledig rekening gehouden bij het ontwerp van de Peugeot e-Boxer. Niet alleen voor de carrosserie, maar ook wat betreft de technische aspecten en systemen in de cabine van de bestelwagen.

Voor de lange ritten

Maak je veel lange ritten voor je werkzaamheden, dan is het Comfort Seat pakket een optie. Hoewel de stoelen van de Peugeot e-Boxer al heel comfortabel zitten, heb je met dit pakket net iets extra's. Denk hierbij aan een tweezits voorbank met armleuning, een lendensteun en opbergruimte onder de stoel.

De Asphalt uitvoering

De Peugeot e-Boxer in de Asphalt uitvoering heeft een airconditioning en een aansluiting voor Bluetooth. Dankzij deze aansluiting kun je twee telefoons tegelijk opladen. Dat maakt het elektrisch rijden in de Peugeot e-Boxer nog aangenamer. Andere rijhulpmogelijkheden zijn Hill Descent control, Active Safety Brake en een Distance Alert. Dankzij de multifunctionele camera die optioneel geïnstalleerd kan worden, vergroot je de veiligheid onderweg voor jezelf en de medeweggebruikers.

Een overzichtelijk dashboard

Voor een veilige rit is de Peugeot e-Boxer uitgerust met een overzichtelijk dashboard. Daarnaast zijn er ook voldoende opbergvakken om te voorkomen dat er tijdens de rit spullen los in de cabine liggen. Kies optioneel voor de Android Auto en Apple CarPlayTM. Hiermee kun je je smartphone op het touchscreen van de Peugeot e-Boxer aansluiten.

Ontdek zelf de Peugeot e-Boxer

De Peugeot e-Boxer is verkrijgbaar vanaf een prijs van € 58.040,00 exclusief BTW. Maak een afspraak voor meer informatie en maak een vrijblijvende proefrit om kennis te maken met deze veelzijdige bedrijfswagen. Je kunt bij ons ook terecht voor een werkplaatsafspraak. Die kun je eenvoudig online plannen.

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot e-Boxer

Bij Louwman Bedrijfswagens