• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot e-Expert

Een nieuwe rijervaring.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Peugeot e-Expert

Je maakt veel kilometers in de omgeving en daarom heb je behoefte aan een bestelbus die niet alleen betrouwbaar is, maar ook zuinig. Als je daarnaast ook nog duurzaam kunt rijden, is dat ook een pluspunt. Met de Peugeot e-Expert heb je een elektrische bestelbus die aan al deze voorwaarden voldoet.

Offerte aanvraag
Tot 330 kmWLTP actieradius
30 minuten80% laden
2.162 mmLaadruimlengte
4,5 m3Laadvolume
Specificaties op basis van Peugeot e-Expert Compact uitvoering.
Peugeot e-Expert

Een veelzijdige bedrijfswagen

De Peugeot e-Expert heeft een indrukwekkend, maar bescheiden uiterlijk. De buitenkant laat niet zien wat de vele mogelijkheden van deze auto zijn. Of je nu goederen vervoert of personen, met deze auto ben je van alle marken thuis. Dankzij het feit dat je elektrisch rijdt draag je bij aan een beter milieu, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen van de auto. Je kunt rekenen op een actieradius tot 330 kilometer (WLTP).

Standaard geen laadklep, maar deuren

De Peugeot e-Expert heeft standaard geen laadklep, maar in plaats daarvan de mogelijkheid om je goederen op twee manieren in de laadruimte te plaatsen. Via de schuifdeur aan de zijkant of via de openslaande deuren aan de achterkant. Het voordeel hiervan is dat je optimaal gebruik kan maken van de laadcapaciteit en niet gehinderd wordt door de klep tijdens het laden en lossen. Heb je toch liever een laadklep met achterruit? Dan kun je deze optie selecteren tijdens het configureren.

Goed zicht onder het rijden

Voor een aangename rijervaring heb je onder andere goed zicht nodig. De optionele achterruit is dan ook voorzien van een ruitenwisser en verwarming. Zo kun je onder alle weersomstandigheden de verkeerssituatie achter je in de gaten houden. Daarnaast is de auto voorzien van getint glas. De goederen die je vervoert zijn daardoor niet direct van buitenaf zichtbaar, wat een veilig gevoel geeft.

Robuuste bumpers en stootlijsten

Het stoere uiterlijk van de Peugeot e-Expert is te danken aan het zwarte kunststof van de voor- en achterbumper. Ook de stootlijsten en handgrepen zijn in zwart kunststof uitgevoerd. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling. In combinatie met de 16" stalen velgen en de Continental banden, heb je een bedrijfswagen waar je goed mee voor de dag komt.

Veiligheid onderweg

Je kiest de Peugeot e-Expert om goederen te transporteren of voor passagiersvervoer. Ongeacht je bedrijfsactiviteiten is veiligheid onderweg een belangrijke reden om voor de Peugeot e-Expert te kiezen. Dat wordt gewaarborgd door geavanceerde technieken zoals een bandenspanningscontrolesysteem of ABS met noodremassistentie. Maar ook aan het comfort onderweg is gedacht.

Een prettige zithouding

De zitting in de Peugeot e-Expert bestaat eigenlijk uit een zitrij die is samengesteld uit de bestuurdersstoel en een bank voor twee passagiers. Dankzij de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun kan je de stoel helemaal instellen aan jouw persoonlijke behoefte en heb je altijd een ontspannen houding achter het stuur.

Airbags voor iedere passagier

Behalve de twee passagiers die op de eerste zitrij naast je kunnen plaatsnemen, kun je ook een bank in verschillende samenstellingen op de 2e zitrij plaatsen. In totaal is op deze rij ruimte voor drie personen, verdeeld in een bank van 2/3 of 1/3. De derde rij is een vaste bank voor drie personen. Voor alle passagiers is er een hoofd- en zij airbag aanwezig. Natuurlijk is er ook een hoofdairbag voor de bestuurder zelf.

Comfort onderweg

Tijdens langere ritten geniet je van het comfort van de Peugeot e-Expert. Bijvoorbeeld in de vorm van de airconditioning, het speakersysteem en het gekoelde dashboardkastje. Ook kun je eenvoudig met één aanraking de elektrische ramen bedienen. Of je nu onderweg bent met meerdere mensen of alleen je bestellingen aflevert, je rijdt ontspannen in de Peugeot e-Expert.

Maak kennis met de Peugeot e-Expert

Je rijdt de Peugeot e-Expert voor een prijs vanaf € 35.300. Kom langs in onze showroom voor een proefrit of maak een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot e-Expert

Bij Louwman Bedrijfswagens