• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot Expert

Een uniek karakter.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Peugeot Expert

Ontdek het nieuwe rijden met de Peugeot Expert. Deze betrouwbare bedrijfswagen heeft alles wat je zoekt in een auto die je voor zakelijke doeleinden gebruikt. Met een dubbele cabine heb je niet alleen alle ruimte om goederen te vervoeren, ook je medewerkers kunnen comfortabel meerijden.

Offerte aanvraag
Tot 1.275 kglaadvermogen
Tot 6,6 m3Laadruimvolume
Tot 2.862 mmLaadruimlengte
Peugeot Expert

Praktisch in gebruik

Je kunt zeggen dat de Peugeot Expert een auto is waarbij je krijgt wat je ziet. Dat betekent dat je een compacte en serieuze auto hebt die je inzet waar het nodig is. Je hebt geen ramen aan de zijkant, zodat je lading niet voor iedereen van buitenaf zichtbaar is. Je rijdt de Peugeot Expert met een dieselmotor of als 100% elektrische e-Expert.

Puur en stijlvol

Met de hoge positie van de grill aan de voorkant, heeft de Peugeot Expert een stijlvolle uitstraling, die ook nog eens modern aandoet. Daarnaast lopen de lijnen aan de zijkant vloeiend naar achter. Dit ondersteunt de vertrouwde stijl van de bestelauto. Het zwarte deel van de voorbumper maakt de auto nog extra robuust.

Een sportieve uitvoering met de Sport Edition

Als je de Peugeot Expert een sportief tintje wilt geven, doe je dat met de Sport Edition. Deze uitvoering oogt niet alleen sportief, het maakt de auto ook iets speelser. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde achter- en zijstrepen die worden aangebracht. Of speciale 17″ Full Black Phoenix velgen. Optioneel kies je ook voor andere verlichting. Dit bestaat bij de Sport Edition uit Led licht signatuur en mistlampen.

Ombouwmogelijkheden

De Peugeot Expert is voor veel doeleinden te gebruiken. Om te zorgen dat de auto ook echt functioneel is, zijn er verschillende ombouwmogelijkheden. Zo kun je dus kiezen voor een dubbele cabine. Maar de auto kan ook dienen als koelwagen of ambulance. Een aangepaste uitvoering voor rolstoelvervoer behoort ook tot de mogelijkheden.

Compact van buiten, ruim van binnen

Met de vele mogelijkheden die de Peugeot Expert biedt, is het ook belangrijk om te weten dat de auto een grote laadruimte heeft, van 6,6 m³. Het laadvermogen is 1275 kilogram. Je hoeft dus geen concessies te doen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je kiest voor een handgeschakelde versie of een achttraps automaat voor extra rijgemak.

Comfortabel interieur

De Peugeot Expert heeft een hogere opstap, waardoor je niet alleen gemakkelijk instapt, maar ook hoger zit en een goed overzicht op de weg hebt. De passagiersstoelen zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan alle voorwaarden om ergonomisch te zitten. Daarnaast is er een opbergvak onder de zitting, zodat er onder het rijden geen losliggende voorwerpen in de auto zijn. Dit bevordert de veiligheid onderweg.

Een overzichtelijk instrumentenpaneel

Het instrumentenpaneel is overzichtelijk geplaatst ten opzichte van je zitpositie achter het stuur. Het ontwerp van het instrumentenpaneel is eenvoudig. Hierdoor is er onderweg geen afleiding door overbodige functies. Je kunt alles in één oogopslag zien. Je profiteert van de modernste technieken voor meer veiligheid onderweg. De multifunctionele camera assisteert je voor het handhaven van de maximale snelheid. Dit gebeurt door het analyseren van de verkeersborden onderweg.

Isolerende scheidingswand

Tijdens de rit profiteer je van de isolerende scheidingswand. In de scheidingswand kan een luik geopend worden, waarmee je extra ruimte schept. Bijvoorbeeld om latten te vervoeren die net niet in de laadruimte passen. Deze latten kunnen niet langer zijn dan vier meter. Met het neerklappen van de buitenste passagiersstoel kun je ook nog eens extra laadruimte krijgen.

Kom langs voor een proefrit

Om te weten of de Peugeot Expert de bestelauto is die bij je past, kun je langskomen voor een proefrit. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze medewerkers om de vele mogelijkheden te bespreken. Want deze auto is zo veelzijdig dat er altijd een oplossing is voor je bedrijfsactiviteiten. Je rijdt al een Peugeot Expert voor een prijs vanaf € 25.000 excl. BTW/BPM.

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot Expert

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

231S 2.0 BlueHDI 120 Pro 123PK Cruise control Trekhaak Airco
2017 / Diesel / 121.533 km
€ 13.445
227S 2.0 BlueHDI 150 Sport Edition 150PK Navigatie Leder Trekhaak 2500KG Cruise control
2019 / Diesel / 153.784 km
€ 15.945