• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot Partner

Een uniek karakter.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Peugeot Partner

Stijlvol rijden in een bedrijfswagen die niet alleen betrouwbaar is, maar ook het visitekaartje is van je onderneming. De Peugeot Partner heeft dankzij zijn robuuste, maar ook dynamische uitstraling, alle eigenschappen van een stijlvolle bedrijfsauto.

Offerte aanvraag
650 - 1000 kglaadvermogen
3,3 tot 3,8 m3Laadruimvolume
1.810 mmLaadruimlengte
Specificaties op basis van Peugeot Partner STANDARD-uitvoering.
Peugeot Partner

Diverse uitvoeringen

De Peugeot Partner is in verschillende uitvoeringen en met diverse motoren verkrijgbaar. Je hebt keuze uit een diesel- of benzinemotor. Ook elektrisch rijden is mogelijk met de Peugeot e-Partner. Daarnaast heb je de keuze uit twee verschillende lengtes. Met deze opties is er altijd de auto die past bij jouw bedrijfsactiviteiten.

Een auto met een eigen identiteit

Het ontwerp van de Peugeot Partner zorgt voor een krachtige uitstraling. Dit wordt nog eens benadrukt door de mooie grill aan de voorkant en de geïntegreerde verchroomde tand. De maten van de auto kloppen helemaal en zijn goed op elkaar afgestemd, zodat u een evenwichtige auto heeft met een zelfverzekerde uitstraling.

Geen dode hoek tijdens het rijden

Dankzij het ingebouwde systeem heb je perfect zicht vanaf de rechter buitenspiegel tot de bovenkant van de achterdeuren. Dit helpt je onder het rijden en parkeren om de omgeving goed te overzien. Je hebt dus geen last van een dode hoek en dat is een geruststellend idee.

Openslaande deuren voor extra gemak

De achterkant van de Peugeot Partner heeft praktische, openslaande deuren om goederen of bagage in de laadruimte te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je voor kleine pakketjes eenvoudig één portier kan openen. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een klep die boven je hoofd openstaat, wat het plaatsen van goederen in de auto eenvoudiger maakt.

Het interieur van de Peugeot Partner

Aan de buitenkant van de auto ontbreekt het je aan niets. Wanneer je dit wenst, kan je nog allesdragers met kokers bevestigen om bijvoorbeeld het vervoer van buizen nog veiliger te maken. Maar de laadruimte van de bedrijfsauto is net zo goed indrukwekkend, net als de cockpit.

Een grote laadruimte

De laadruimte van de Peugeot Partner is tot 4,4 m³. Dit betekent dat je er met gemak twee pallets in kwijt kunt. Je hebt de mogelijkheid om een van de drie zitplaatsen neer te klappen en daarmee creëer je ongeveer 0,5 m³ extra laadruimte. Eventueel bevestig je nog een trekhaak zodat een aanhanger ook mogelijk is. Deze trekhaak is er in verschillende modellen.

Een stevige constructie voor het vervoer van alle soorten goederen

Tijdens de werkzaamheden heb je allerlei goederen in je auto liggen. Dat kunnen gesloten dozen zijn, maar ook werkmateriaal en gereedschap. De constructie van de laadruimte is zo, dat je bedrijfsauto goed beschermd is tijdens het gebruik. Dit geldt zowel voor de zijpanelen als voor de laadvloer zelf. Ook is er een stevige afscherming tussen de cabine en de laadruimte.

Ontspannen rijden

Met de gedachte dat je goederen op een veilige manier vervoerd zullen worden, kun je al ontspannen op weg. Dankzij de optionele achttraps automaat hoef je ook niet na te denken over het schakelen onderweg. Het compacte stuurwiel heeft geïntegreerde bedieningstoetsen en het instrumentenpaneel is overzichtelijk. Voor extra veiligheid kies je optioneel voor extra veiligheidssloten. Op deze manier ben je zeker dat je de auto veilig achter kunt laten als je bijvoorbeeld afrekent na het tanken.

Ontdek de voordelen van de Peugeot Partner

Maak kennis met de Peugeot Partner tijdens een proefrit en ervaar zelf de voordelen van het rijden in deze fijne bedrijfsauto. Je rijdt al een Peugeot Partner voor een prijs vanaf € 14.140. Voor het samenstellen van een complete bedrijfsauto die volledig afgestemd is op je bedrijfsactiviteiten, helpen we je graag verder. Maak een afspraak met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot Partner

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

Electric L2 Premium 49KW | Lang | WLTP 150 KM Actieradius | Airco | Carplay | Camera
2019 / Electra / 30.631 km
€ 13.445
1.5 BlueHDI Premium Long Automaat 130PK | Carplay/ Androidauto | Cruise control | Airco |
2020 / Diesel / 109.142 km
€ 16.945