• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Toyota Proace City Electric

Klaar voor elke rit.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Toyota Proace City Electric

Elektrisch rijden met de Toyota Proace City Electric. Als ondernemer maak je met de aanschaf van deze auto een milieubewuste keuze. Je hoeft zeker geen concessies te doen op het gebied van veiligheid, comfort en laadvermogen. Met deze elektrische uitvoering van de Toyota Proace City rij je net zo eenvoudig over het bouwterrein als door de nauwe straten van de drukke stad. Ontdek de bijzondere eigenschappen van deze elektrische Toyota bestelauto.
Tot 275 kmActieradius*
Tot 1.000 kgLaadvermogen
100 kW/136 pkVermogen
*50 kW accu, afhankelijk van de omstandigheden.
Toyota Proace City Electric

Een betrouwbare partner voor al je bedrijfsactiviteiten

Ben je op zoek naar een bestelauto die praktisch in gebruik is en daarbij ook nog een robuuste uitstraling heeft? Dan is de Toyota Proace City Electric speciaal voor jou gemaakt. De auto heeft een sportieve en stoere uitstraling door de gedetailleerde lijn aan de zijkant en de zwarte grill aan de voorkant.

Praktisch in gebruik

Tijdens het leveren van goederen in de stad heb je niet altijd de ruimte om de achterdeuren open te slaan. Daarom kun je ook gebruik maken van de handige schuifdeur aan de zijkant van de elektrische Toyota bestelauto. De schuifdeur is eenvoudig met een hand te bedienen. Voor het inladen op eigen terrein maak je uiteraard gebruik van de openslaande deuren aan de achterkant van de auto.

Een uniforme uitstraling

De spiegels van de Toyota Proace City Electric kunnen in dezelfde kleur als de rest van de carrosserie gespoten worden. Dit geeft een uniforme en professionele uitstraling. Ook de koplampen, die symmetrisch geplaatst zijn ten opzichte van de verstralers, maken de bestelauto helemaal compleet.

Optioneel bij de Toyota Proace City Electric

Voor nog meer praktische toepassingen kies je optioneel voor een dakdrager. Deze wordt in het zwart geleverd. Hiermee vervoer je bijvoorbeeld ladders. Kies daarnaast voor de mogelijkheid om de optionele achterramen van de elektrische Toyota bestelauto te blinderen. Zo is het van buitenaf niet mogelijk is om te zien wat er in de auto vervoerd wordt.

Compact van buiten, ruim van binnen

De Toyota Proace City Electric heeft een actieradius tot 275 kilometer. Je rijdt zonder enige vorm van schadelijke uitstoot en je kunt de auto eenvoudig opladen dankzij de 3-fasen lader van 11 kW. Ook snelladen tot 100 kW behoort tot de mogelijkheden.

Een ruime auto met veel laadvermogen

Net als de standaard Toyota Proace City heeft de elektrische uitvoering een grote laadruimte. Je kunt ook kiezen voor een verlengde variant, waarbij met gemak de afmetingen van twee pallets in de auto gehaald worden. Het laadvermogen gaat tot 1.000 kilogram.

Overzicht onder het rijden

De cabine van de Toyota Proace City Electric is volledig uitgerust en beschikt over een overzichtelijk bedieningspaneel. Je ervaart onder het rijden geen afleiding en kunt je op de weg concentreren. Er is aandacht besteed aan een rustige uitstraling, waardoor je in een oogopslag de juiste informatie kunt terugvinden op je navigatiescherm of op het bedieningspaneel van het stuur.

Een comfortabele houding

Zowel de chauffeursstoel als de bijrijdersstoel zijn uitgerust met armsteunen, die je los van elkaar kunt opklappen. Je bepaalt zo zelf de fijnste zithouding onderweg, zonder dat je medepassagier zich hierop hoeft aan te passen. Het interieur is standaard zwart, zowel de stoelbekleding als het dashboard en de deurpanelen. Dit zorgt voor een rustig gevoel onder het rijden.

Maak kennis met de Toyota Proace City Electric

Voor een prijs vanaf € 31.795,- rijd je al 100% elektrisch met de Toyota Proace City Electric. Voor het maken van een vrijblijvende proefrit of een werkplaatsafspraak, kun je contact met ons opnemen. Wij informeren je graag over de verschillende uitvoeringen en opties die de Toyota Proace City Electric te bieden heeft. Ook beantwoorden we graag al je vragen. Zoals over de mogelijkheden van subsidies voor elektrische bedrijfswagens.

Offerte aanvraag

Ervaar de Toyota Proace City Electric

Bij Louwman Bedrijfswagens.

Mogelijk interessant voor u:

1.6D L2H1 Aspiration PDC | Airco | Cruisecontrol | Oprijplaat |
2017 / Diesel / 198.409 km
€ 8.445
1.6D L2H1 | PDC | Airco | Cruisecontrol | Oprijplaat |
2017 / Diesel / 159.641 km
€ 9.645