• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Toyota Proace Verso Electric

Soepel rijcomfort.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Offerte aanvraag

Toyota Proace Verso Electric

De elektrische Toyota bedrijfsbus is een dynamische bestelauto waarmee je niet alleen profiteert van elektrisch rijden. Je profiteert ook van een betrouwbare auto die je veilig en comfortabel overal naartoe brengt. Niet voor niets is de Toyota Proace Verso Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het jaar 2022’ door een onafhankelijke vakjury. Welke uitvoering je ook kiest, je kunt vertrouwen op een actieradius van zo'n 311 kilometer (WLTP). Daarnaast is de elektrische bedrijfsbus standaard verkrijgbaar in stijlvolle kleuren. Zoals platinum grey metalic, iron silver metalic en diamond black metalic.

Offerte aanvraag
311 kmActieradius (WLTP)
100 kW/136 pkVermogen
260 NmKoppel
Toyota Proace Verso Electric

Diverse uitvoeringen

De Toyota Proace Verso Electric is zeer geschikt voor het vervoeren van goederen. Maar hij is ook net zo goed inzetbaar bij personenvervoer. Je kunt zelfs voor de luxe uitvoering kiezen waarbij je negen zitplaatsen hebt. Ben je op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto voor het vervoeren van goederen? De bestelbus heeft met 6,1 m³ laadvermogen, voldoende ruimte om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Een tweede schuifdeur

Standaard is de Toyota Proace Verso Electric uitgerust met een schuifdeur aan een kant van de auto. Je kunt er echter optioneel voor kiezen om een tweede schuifdeur aan de andere zijde aan te brengen. Dit is niet alleen praktisch voor het laden en lossen in de binnenstad. Ook als je passagiers in en uit wilt laten stappen profiteer je van deze extra schuifdeur.

Eenvoudig opladen

Het oplaadpunt voor het elektrisch rijden bevindt zich aan de voorkant van de bestelauto, aan de bestuurderszijde. Dit is een handige plek. Je parkeert eenvoudig bij het oplaadpunt zonder dat de kabel een grote afstand hoeft te overbruggen. De elektrische bedrijfsbus laad je op aan het elektriciteitsnetwerk van je bedrijf, of gewoon thuis. Natuurlijk ook bij de speciale oplaadpunten die je onderweg tegenkomt.

Een betrouwbare uitstraling

Met de ronde voorkant, voorzien van een robuuste grille, komt de Toyota Proace Verso Electric betrouwbaar en bescheiden over. Je ziet daarbij een mooi ontwerp. Hierbij zijn de koplampen en mistlampen op een subtiele manier in de lijnen meegenomen. De hoogte van 1,91 meter maakt dat de auto zich prima thuis voelt in de stad. Je kunt iedere parkeergarage zonder moeite binnen.

Comfortabel op weg

De Toyota Proace Verso heeft een overzichtelijke cabine. Je wordt daardoor onderweg niet afgeleid door overbodige toepassingen. Je zit comfortabel in losse passagiersstoelen. De individuele zithouding stel je daardoor gemakkelijk in. Dat geldt niet alleen voor de chauffeur en de bijrijder. Ook de stoelen van de medepassagiers zijn individueel in te stellen.

Geschikt voor alle soorten vervoer

De twee rijen stoelen achter de chauffeursstoel zijn verdeeld in drie stoelen per rij. Deze stoelen zijn ieder apart in te stellen, maar ook in te klappen. Hierdoor heb je ook de vrijheid om bijvoorbeeld de achterste rij omlaag te klappen. Deze kun je dan als bagageruimte gebruiken. Als je echter optimaal gebruik wilt maken van de capaciteit voor personenvervoer, dan kun je aan zeven mensen een zitplaats bieden.

Standaard airconditioning

De Toyota Proace Verso Electric is standaard uitgevoerd met airconditioning. Dat is niet alleen prettig voor jou als chauffeur, maar ook voor de passagiers in de auto. Ze profiteren bovendien ook nog van een klaptafeltje dat in de rugleuning van de stoel op de voorliggende rij is geïntegreerd. Het klaptafeltje heeft ook een uitsparing om bijvoorbeeld een koffiebeker of een waterflesje in te zetten.

Cruise control voor extra veiligheid onderweg

Een andere standaard toepassing in de Toyota Proace Verso Electric is de cruise control. Hiermee stel je eenvoudig de maximale snelheid in, zowel in de stad als op de snelweg. Je weet dus zeker dat je je aan de snelheidsregels houdt. Je kunt je daardoor volledig concentreren op het verkeer. Daarnaast beschikt de auto standaard over een elektrische handrem.

Ontdek de Proace Verso Electric

Ontdek of de Toyota Proace Verso Electric past bij jou en/of je bedrijf. Vraag online een offerte aan. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Je kunt bij ons ook terecht voor een werkplaatsafspraak.

Offerte aanvraag

Meer weten over de Proace Electric?

Wij staan voor je klaar.

Mogelijk interessant voor u:

1.6D L2H1 Aspiration Cruise control Oprijplaat Betimmering Airco
2017 / Diesel / 108.510 km
€ 10.745
1.6D L2H1 PDC Airco Cruisecontrol Oprijplaat
2017 / Diesel / 159.641 km
€ 9.645