• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Peugeot.

Modellen voor professionals.

Peugeot bedrijfswagens, voor al het echte werk.

Voor elke autobestuurder is Peugeot niet weg te denken op de weg. Een jarenlang begrip dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Peugeot biedt stijlvolle bedrijfswagens die ook nog eens een hoog rijcomfort bieden. Bij Louwman Bedrijfswagens vind je een ruim aanbod aan bestelwagens en bestelbussen van Peugeot.

Onze modellen

De juiste auto voor jouw bedrijfsactiviteiten

Je bedrijf is uniek en daarom heb je ook je eigen wensen en benodigdheden. We zullen er dan ook voor zorgen dat je de inrichting en het interieur van je dromen krijgt. Hierdoor doe je je werk met nog meer plezier! Wil je wat meer laadruimte of extra kasten voor het gereedschap dat je elke dag meeneemt? Heb je liever een tweede schuifdeur zodat het in- en uitladen makkelijker gaat? Het kan allemaal worden ingebouwd zodat je werk een stuk makkelijker wordt gemaakt. Louwman Bedrijfswagens denkt graag met je mee zodat we je advies op maat kunnen bieden voor jouw Peugeot bedrijfsauto.

Personenvervoer

De bedrijfswagens van Peugeot zijn ook te gebruiken als personenvervoer. Denk hierbij aan taxi's of passend vervoer voor mindervaliden. We denken graag met je mee over de ideale inrichting van de auto die perfect aansluit op de bedrijfsactiviteit. De laadruimte kan geheel naar wens worden ingericht. Hierdoor wordt alle ruimte optimaal gebruikt. Uiteraard zorgen we ook voor een hoog comfort bij de bestuurder en passagiers . Zo heb je de perfecte bedrijfsauto die alles makkelijker maakt en je sneller de weg op bent.

Elektrische bedrijfswagens

Peugeot is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch rijden. Daarmee richt het merk zich al volledig op het emissievrij rijden in de toekomst. Met een elektrische Peugeot bedrijfswagen kies je dus voor een zeer duurzame oplossing. Bovendien heeft elektrisch rijden ook fiscale voordelen. Het enige wat hier wel bij komt kijken is de installatie van een laadpaal. De aanschaf- en installatiekosten zijn overigens ook fiscaal aftrekbaar, waardoor de plaatsing van een laadpaal zeer eenvoudig wordt. Tegenwoordig zijn er onderweg ook voldoende oplaadpunten. Zo kom je nooit stil te staan.

Kom langs bij Louwman Bedrijfswagens

Wat jouw bedrijfsactiviteiten ook zijn, voor iedere situatie is er een passende Peugeot bedrijfswagen te vinden. Bovendien kun je bij ons jouw bedrijfsauto helemaal op maat laten maken zodat deze perfect aansluit op jouw behoeften. Kom dus langs bij Louwman bedrijfswagens voor advies op maat of maak een afspraak voor een proefrit. We helpen je graag op weg!