• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Toyota.

Altijd een Toyota waarop je kan vertrouwen.

Toyota Bedrijfswagens

De Toyota bedrijfswagens zijn betrouwbare auto's waar je als ondernemer op kunt rekenen. Niet alleen op het gebied van veiligheid onderweg, maar ook als het gaat om duurzaam en kostenbesparend autorijden. Met de flexibele uitvoeringen van de Toyota bedrijfswagens, weet je zeker dat je een auto rijdt die helemaal bij jouw bedrijf past.

Onze modellen

Zakelijk transport op maat

De Toyota Proace is een typisch voorbeeld van bestelwagens die volledig afgestemd kunnen worden op je bedrijfsactiviteiten. De bestelbussen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Het volume van de laadruimte sluit daardoor altijd aan op de capaciteit die je nodig hebt. Met aanvullende opties kun je desgewenst van deze laadruimte nog flexibeler gebruikmaken. Je kunt hierbij denken aan het aanbrengen van een dakluik, maar ook aan een extra schuifdeur aan de zijkant van de auto behoort tot de mogelijkheden.

Toyota bedrijfswagens voor personenvervoer

De Toyota bedrijfsauto is meer dan alleen een bestelbus. Ook voor personenvervoer kun je rekenen op Toyota. Dat is niet alleen voor het professioneel vervoeren van personen, maar ook als je de auto wilt gebruiken voor een familie-uitstapje. De bedrijfsauto biedt ruimte aan zeven personen, exclusief de bestuurder. De stoelen zijn onafhankelijk van elkaar verstelbaar, zodat iedere passagiers een eigen comfortabele zithouding heeft onderweg.

100% Elektrisch rijden

In de categorie elektrische bedrijfswagens biedt Toyota de Proace Electric, met een actieradius van 230 kilometer. Dit maakt de bestelauto een ideale bedrijfsauto voor zowel in de stad, als op de snelweg. Je rijdt met deze elektrische bedrijfswagens volledig elektrisch. Je kunt de accu eenvoudig opladen. Daarbij gebruik je een van de oplaadpunten in het land of je doet dit aan huis. Met de speciale snellader laad je tussen twee afspraken door op, zonder veel tijd te verliezen.

Een bedrijfswagen met de modernste technologie

Om de veiligheid van de chauffeur en de passagiers te garanderen, zijn de Toyota bedrijfswagens uitgerust met de nieuwst technologie. Dat gaat van handsfree bellen tot een compleet navigatiesysteem. Maar ook kun je optioneel kiezen voor assistentie tijdens het rijden in de vorm van baancorrectie en rem-assistentie. Ook je medeweggebruikers zijn de ontwerpers van Toyota niet vergeten. Dankzij speciale radars aan de buitenkant van de auto heb je altijd zicht op de dode hoek. In het donker dimmen je lichten daarnaast nog eens automatisch als je een tegenligger tegenkomt.

Een complete en betrouwbare bedrijfsauto

Kom langs in de showroom van Louwman Bedrijfswagens om de Toyota bedrijfswagens persoonlijk te bekijken. Of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Je kunt na een proefrit de mogelijkheden verder bespreken.