• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
Al onze vestigingen zijn open voor werkplaats- en showroombezoek, met of zonder afspraak. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer.

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Goes

Albert Plesmanweg 2, 4462 GC, Goes
Routebeschrijving
Vandaag geopend
Showroom 09:00 tot 17:00
 
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Goes

Openingstijden

Showroom

Maandag
8:00
-
18:00
Dinsdag
8:00
-
18:00
Woensdag
8:00
-
18:00
Donderdag
8:00
-
18:00
Vrijdag
8:00
-
18:00
Zaterdag
9:00
-
17:00
Zondag
gesloten

Werkplaatsreceptie

Maandag
8:00
-
18:00
Dinsdag
8:00
-
18:00
Woensdag
8:00
-
18:00
Donderdag
8:00
-
18:00
Vrijdag
8:00
-
18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Magazijn

Maandag
8:00
-
18:00
Dinsdag
8:00
-
18:00
Woensdag
8:00
-
18:00
Donderdag
8:00
-
18:00
Vrijdag
8:00
-
18:00
Zaterdag
8:00
-
12:00
Zondag
gesloten

Welkom bij Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes is gespecialiseerd in Mercedes-Benz Vans en Trucks. Bij onze vestiging aan de Plesmanweg in Goes kun je terecht voor een nieuwe bedrijfswagen. Daarnaast hebben we ook gebruikte Mercedes-Benz occasions in ons assortiment. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties. De reparaties worden natuurlijk met originele onderdelen gedaan.

Op zoek naar een Mercedes-Benz bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een of meerdere bedrijfswagens in Goes? Bij Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens hebben we altijd de laatste modellen nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagens. Daarnaast kun je bij de Mercedes-Benz garage in Goes ook terecht voor een ruim aanbod Mercedes-Benz occasion bedrijfswagens. Voor elke portemonnee is er wat te vinden. We hebben een professioneel team dat je van een persoonlijk advies kan voorzien. Samen kun je bepalen welke bedrijfswagen het beste bij jou past. Wanneer de beschikbare bedrijfswagens niet helemaal zijn wat je zoekt dan kunnen we een bedrijfswagen op maat samenstellen. Als je langs komt, kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Een proefrit in een bedrijfswagen overtuigt

Maak een proefrit met een van de bedrijfswagens van de Mercedes-Benz dealer in Goes. Dit gaat je er zeker van overtuigen dat een bedrijfswagen uit de showroom van Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes de beste keuze is. Maak eenvoudig een afspraak per telefoon of email. We zorgen dat het gewenste nieuwe model klaar staat.

Compleet dienstenpakket

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes is gericht op de klant. Als je tevreden bent, dan zijn wij tevreden. Je wilt graag je aandacht richten op jouw bedrijf en niet te veel tijd kwijt zijn aan een bedrijfswagen. Dus nemen wij dit volledig voor onze rekening. Hiervoor hebben we een compleet dienstenpakket. Hieronder valt niet alleen de aankoop van nieuwe en gebruikte auto's. Onze verkopers zijn opgeleid om je vakkundig te informeren over de bedrijfswagens. Maar ook over de verschillende verzekeringen, financiering en leasing. Ook voor het onderhoud van jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen kun je terecht in onze werkplaats in Goes. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor een Mercedes-Benz reparatie. Ze zijn op de hoogte van de laatste technologie. Ook worden ze regelmatig bijgeschoold in Mercedes-Benz onderhoud. Bij schade of onderhoud brengen ze jouw bedrijfswagen terug in de originele staat.

One-stop-shop garage in Goes

Voor je bedrijfswagen kom je langs bij Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes. Met onze jarenlange ervaring zijn we bovendien een one-stop-shop voor bedrijven en particulieren. Naast ons uitgebreide merkenportfolio, persoonlijke advies en autoverzekering met landelijke dekking, staan we ook altijd voor je klaar. Voor schade of onderhoud van jouw auto, maak je een werkplaatsafspraak. Een bedrijfswagen koop je bij Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Goes.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online