• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
Al onze vestigingen zijn open voor werkplaats- en showroombezoek, met of zonder afspraak. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer.

Louwman Mercedes-Benz Trucks Gilze

Concorde 6, 5126 RM, Gilze
Routebeschrijving
Werkplaats vandaag geopend
Werkplaats 08:00 tot 12:00
 
Louwman Mercedes-Benz Trucks Gilze
U kunt ons ook bellen op 016 - 178 30 60 of een e-mail sturen naar [email protected]

Openingstijden

Werkplaatsreceptie

Maandag
8:00
-
20:00
Dinsdag
8:00
-
20:00
Woensdag
8:00
-
20:00
Donderdag
8:00
-
20:00
Vrijdag
8:00
-
20:00
Zaterdag
8:00
-
12:00
Zondag
gesloten

Magazijn

Maandag
8:00
-
17:00
Dinsdag
8:00
-
17:00
Woensdag
8:00
-
17:00
Donderdag
8:00
-
17:00
Vrijdag
8:00
-
17:00
Zaterdag
8:00
-
12:00
Zondag
gesloten

Welkom bij Louwman Mercedes-Benz Trucks in Gilze

Bij Louwman Mercedes-Benz in Gilze aan de Concorde ben je aan het juiste adres voor alles omtrent Mercedes-Benz trucks. Je vindt bij ons de nieuwste Mercedes-Benz trucks. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod gebruikte voertuigen. In onze werkplaats zorgen we voor professioneel truck onderhoud en reparatie van jouw Mercedes-Benz vrachtwagen.

Een vakkundig team staat voor je klaar

De aankoop van een Mercedes-Benz truck gaat niet over een nacht ijs. Je wilt natuurlijk een vrachtwagen die helemaal past bij jouw bedrijfsactiviteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring als Mercedes-Benz dealer in de regio Gilze kunnen we je uitstekend informeren. Ook voor advies over de verschillende mogelijkheden bij uw Mercedes-Benz vrachtwagen kun je bij ons in Gilze terecht. Dan hebben we het niet alleen over de gewenste uitvoering en aanpassingen van jouw nieuwe truck of occasion. We bieden je namelijk ook passende lease- en financieringsoplossingen, met bijbehorende verzekeringsmogelijkheden. Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz vrachtwagen occasion? Ook dan kijken we welke truck aan jouw wensen voldoet. Wanneer nodig kijken we of deze bij een van onze andere filialen in het land verkrijgbaar is.

Mercedes-Benz truck reparatie en onderhoud

Bij Mercedes-Benz Trucks in Gilze is jouw truck in goede handen. Al onze monteurs hebben een vakkundige opleiding. Dit is om ervoor te zorgen dat uw voertuig het juiste onderhoud krijgt. We werken bij Louwman Mercedes-Benz Trucks in Gilze met originele onderdelen om de kwaliteit van het uitgevoerde Mercedes-Benz onderhoud te waarborgen. Je kunt gemakkelijk online bij de Mercedes-Benz garage in Gilze een werkplaatsafspraak maken. Dat is zowel voor het truck onderhoud als voor eventuele reparaties mogelijk. Natuurlijk staan we je ook graag te woord als je vragen hebt over bepaalde onderdelen van jouw vrachtwagen.

Een groot aanbod van Mercedes-Benz vrachtwagens

Bij Louwman Mercedes-Benz Trucks in Gilze vind je alles op het gebied van de Mercedes-Benz Trucks. Dat is onze specialisatie op deze locatie. Daardoor weet je ook zeker dat je bij Louwman Mercedes-Benz Trucks in Gilze terecht kunt voor professioneel advies voor jouw Mercedes-Benz vrachtwagen. Onze deskundige medewerkers weten alles over de uitvoeringen en aanpassingen. Dus of je nu op zoek bent naar een verlengde cabine of aangepast laadvermogen, je weet zeker dat je hier aan het juiste adres bent. Ben je toch op zoek naar een ander soort bedrijfswagen? Dan kun je hiervoor uiteraard terecht bij een van onze andere vestigingen in de buurt.

Kom langs in Gilze voor een vrijblijvend gesprek

Ervaar zelf het comfort van het rijden in een Mercedes-Benz vrachtwagen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvende proefrit in een Mercedes-Benz truck.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online