• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Open filters
 

Filter in 2 auto's

Toepassen
Merk en model  
Brandstof  
BTW/Marge  
Trekgewicht geremd  
Laadvermogen  
Prijs  
Transmissie  
Type  
Carrosseriesoort  
Kilometerstand  
Kleur  
Uitvoering  
Bouwjaar  
Trefwoord  
Opties  
Vestiging  
 

Ford bedrijfswagens

In de wereld van bedrijfswagens is er één naam die al decennialang synoniem staat voor kracht, betrouwbaarheid en innovatie: Ford. Dit iconische merk heeft niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar heeft zich ook voortdurend aangepast aan de evoluerende behoeften van ondernemers. Laten we eens duiken in waarom Ford opvalt te midden van zijn concurrenten en welke indrukwekkende modellen de sleutel zijn tot het succes.


Ford Betrouwbaarheid die je bedrijf draaiende houdt

Een van de belangrijkste redenen waarom Ford zich onderscheidt in de bedrijfswagenmarkt is de bewezen betrouwbaarheid van hun voertuigen. Of het nu gaat om de robuuste Ford Transit, die al lang de standaard zet voor bedrijfsvoertuigen, of de veelzijdige Ford Ranger, de betrouwbaarheid van Ford-voertuigen is een hoeksteen voor ondernemers die op zoek zijn naar een partner die hun bedrijf draaiende houdt.


Innovatie in elk ontwerp

Ford staat niet stil als het gaat om innovatie. De bedrijfswagens van Ford zijn uitgerust met de nieuwste technologische snufjes om de efficiëntie te maximaliseren en de veiligheid te waarborgen. Met geavanceerde infotainmentsystemen, connectiviteitsopties en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen is elke Ford bedrijfswagen een rijdend bewijs van het engagement van het merk voor vooruitgang. Ford begrijpt dat elk bedrijf uniek is, en daarom biedt het een breed scala aan bedrijfswagens om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een kleine ondernemer bent die behoefte heeft aan een compacte bedrijfswagen zoals de Ford Transit Connect, of een groot bedrijf dat op zoek is naar kracht en laadvermogen met de indrukwekkende Ford F-serie, er is een Ford-model dat perfect past bij jouw zakelijke eisen.


Duurzaamheid in actie

Met de groeiende nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn, blijft Ford ook hier niet achter. Het bedrijf heeft zich toegewijd aan het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde bedrijfswagens, met elektrische en hybride opties die niet alleen de uitstoot verminderen, maar ook operationele kosten verlagen. Ford begrijpt dat de toekomst van bedrijfswagens groen is, en ze zijn klaar om die toekomst te leiden.

In een wereld waarin bedrijven constant worden uitgedaagd om competitief te blijven, biedt Ford een betrouwbare metgezel op de weg naar succes. Met innovatie, betrouwbaarheid, diversiteit in modellen en duurzaamheid als kernwaarden, blijft Ford niet alleen een pionier in de bedrijfswagenindustrie, maar ook een partner die bedrijven helpt gedijen, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen. Stap in, zet de motor aan, en laat Ford je bedrijf naar nieuwe hoogten rijden.


Ford Bedrijfswagens Modellen

Ford heeft door de jaren heen een indrukwekkende reeks bedrijfswagens ontwikkeld, die tegemoetkomen aan diverse zakelijke behoeften. Hier zijn enkele van de opmerkelijke bedrijfswagenmodellen van Ford:


Ford Transit:

Transit Cargo Van: Deze iconische bedrijfswagen is bekend om zijn veelzijdigheid en laadcapaciteit. Beschikbaar in verschillende groottes, biedt de Transit Cargo Van ruimte voor diverse ladingen en kan worden aangepast aan specifieke bedrijfseisen.
Transit Connect: Ideaal voor ondernemers met behoefte aan een compacte bedrijfswagen. De Transit Connect combineert wendbaarheid met voldoende laadruimte en moderne technologie.


Ford Ranger:

Ranger Pickup: Deze robuuste pick-up is zowel geschikt voor zakelijk als persoonlijk gebruik. Met indrukwekkende off-road capaciteiten en een krachtige motor is de Ranger ideaal voor bedrijven die betrouwbaarheid en prestaties verlangen.


Ford F-Series:

F-150: Als een van de best verkochte voertuigen in de Verenigde Staten biedt de F-150 een mix van kracht, duurzaamheid en innovatie. Het is ontworpen voor zowel werk als vrije tijd, en het assortiment omvat diverse motoropties en luxe functies.
F-250, F-350, enz.: Voor zwaardere taken biedt de F-Series Super Duty-truckreeks een indrukwekkend laadvermogen en trekcapaciteit. Deze modellen zijn ideaal voor bedrijven die grote ladingen moeten vervoeren of zware aanhangwagens moeten trekken.


Ford Transit Custom:

Transit Custom Van: Dit model combineert het beste van beide werelden - de wendbaarheid van een kleinere bedrijfswagen en de ruimte van een grotere bestelwagen. Het is ontworpen met het oog op efficiëntie en biedt een professionele uitstraling.


Ford E-Series:

Econoline: Hoewel de productie van de Econoline in 2014 is stopgezet, heeft dit model door de jaren heen een sterke positie gehad in de markt voor bedrijfswagens. Het bood verschillende configuraties, waaronder bestelwagens, cutaways en chassis-cabines.
Elektrische en Hybride Opties:

Ford is actief bezig met het elektrificeren van zijn wagenpark, en dit omvat ook bedrijfswagens. Modellen zoals de Ford Transit Custom Plug-in Hybrid zijn ontworpen om de emissies te verminderen en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen.
Deze modellen weerspiegelen de toewijding van Ford aan diversiteit, innovatie en klanttevredenheid binnen de bedrijfswagenmarkt. Of je nu een kleine ondernemer bent op zoek naar een compacte bestelwagen of een groter bedrijf dat behoefte heeft aan een krachtige pick-up of vrachtwagen, Ford heeft een uitgebreide reeks modellen om aan verschillende behoeften te voldoen.

 
Zoekresultaten laden
sluiten