• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
 

Inrichting

Carrosseriebouw

Heb je je ideale bedrijfswagen gevonden, maar mist de aankleding net een accessoire om helemaal aan je wensen te voldoen? Geen zorgen. Samen zorgen we ervoor dat ook de aankleding helemaal past bij jouw wensen door onder andere imperiaal, pipe tubes, trappen, sidebars, treeplanken, achterbars, loopplanken, diverse lampen en trekhaken voor je te installeren. Compleet en tevreden op weg gaan is ons doel.

Bestickering

Wil je meteen herkenbaar de weg op met je eigen logo, belettering of misschien zelfs een complete wrap op je nieuwe bedrijfswagen? Geen punt. Wij werken samen met betrouwbare en kwalitatieve partners die dat kunnen regelen. Zo kun jij direct goed op weg, zonder zorgen.

Bedrijfswageninrichting

Zou het niet makkelijk zijn als jouw nieuwe bedrijfswagen direct helemaal naar wens is ingericht? Wij kunnen onder andere kasten, stellingen, zijwand bekleding, werkbanken, (dubbele) laadvloeren, omvormers en tussenwanden op maat installeren. Dat doen we samen met onze ervaren carrosserie bouwers. Zo kun jij direct op pad met een volledig naar wens ingerichte bedrijfswagen. Wel zo fijn.

StoreVan

StoreVan biedt alles voor de intrichting en uitrusting van uw bedrijfswagen.
De bedrijfswageninrichting wordt volledig ontworpen volgens uw wensen.

Door middel van een 3D-tekenprogramma wordt er kosteloos een ontwerp op maat voor uw bedrijfswageninrichting gecreëerd, waardoor u sneller, efficiënter en veiliger uw producten, gereedschappen en andere goederen kunt vervoeren.

StoreVan: super licht, extreem sterk en betaalbaar.