• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

BYD

Build Your Dreams

  • Direct naar:

BYD Bedrijfswagens

BYD, wat staat voor Build Your Dreams, is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het creëren van een betere toekomst door middel van slimme en elektrische innovaties in mobiliteit. Hun visie omvat het bouwen van emissieloze, geavanceerde auto's die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook op specificaties en uitrustingsniveaus kunnen wedijveren met modellen van gerenommeerde Europese fabrikanten. Dit alles is gebaseerd op de gedachte van een duurzame en milieuvriendelijke toekomst, waarin mobiliteit op een efficiënte en groene manier wordt gerealiseerd.

Als verkooppartner van BYD in Nederland, heet Louwman Bedrijfswagens je van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Hier kun je niet alleen de nieuwste BYD-modellen bewonderen, maar ook proefrijden en ontdekken waarom deze auto's een uitstekende keuze zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Naast de verkoop biedt Louwman Bedrijfswagens ook uitstekende after-sales services aan. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om je BYD met zorg te onderhouden, zodat je altijd van een soepele en betrouwbare rijervaring kunt genieten. Met ons doel 'mobility for life' in gedachten, streven we ernaar om niet alleen eenmalige transacties te doen, maar duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, waarbij we hen ondersteunen gedurende de hele levensduur van hun voertuig.

We begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft als het gaat om mobiliteit. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om je BYD volledig online te bestellen.Ons team staat klaar om je te begeleiden tijdens het proces en eventuele vragen te beantwoorden.

Als trotse partner van BYD geloven we in de gezamenlijke droom om de temperatuur op aarde te verlagen met 1° Celsius door de adoptie van emissieloze en geavanceerde bedrijfswagens. Door samen te werken met onze klanten willen we een positieve impact hebben op het milieu en een bijdrage leveren aan een schonere en duurzamere wereld voor de komende generaties.

Dus, als je op zoek bent naar een geavanceerde, milieuvriendelijke en betaalbare auto, kom dan langs bij Louwman Bedrijfswagens en ervaar zelf de innovatieve wereld van BYD. Samen bouwen we aan een betere toekomst van mobiliteit, waarin we rijden met een glimlach op ons gezicht en in harmonie met onze planeet.

Onze modellen