• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
De elektrische Toyota-bussen van Louwman

De elektrische Toyota-bussen van Louwman

Waar je als ondernemer altijd op kan rekenen: de Toyota-bus — elektrisch en op fossiele brandstof. De elektrische bedrijfswagens zijn leverbaar in flexibele uitvoeringen, dus je rijdt altijd een bestelwagen die bij je past. Hier lees je wat Toyota typeert, welk aanbod aan elektrische bestelwagens Toyota heeft en ontdek wat het beste bij jou en je onderneming past.

Voor elke klus een elektrische Toyota-bus

Als ondernemer maak je door te kiezen voor een elektrische bestelwagen een bewuste en duurzame keuze. Toyota maakt elektrische bedrijfswagens die alles in huis hebben: 'de bus voor elke klus'. Goed om te weten, dit is typisch Toyota:
  • gevarieerd aanbod aan bedrijfswagens, met ook de Hilux en Land Cruiser ((nog) niet elektrisch)
  • de Proace City en Proace Verso zijn ook elektrisch leverbaar
  • bewezen betrouwbaarheid, met standaard 10 jaar garantie, tot 200.000 km
  • uitgebreide op- en ombouwmogelijkheden

Toyota Proace City Electric

Deze elektrische bus brengt je net zo eenvoudig en comfortabel over het bouwterrein als door de nauwe straten van een drukke stad. De Proace City Electric is praktisch in gebruik, terwijl-ie een robuuste uitstraling heeft. Het sportieve en stoere in combinatie met de gedetailleerde lijn aan de zijkant en de zwarte grill aan de voorkant maken dat je met deze elektrische bestelauto voor de dag kan komen. Vlakbij huis en door heel het land, want met een actieradius van 275 kilometer kom je een heel eind. Kom je net tekort? Laden is makkelijk met de 3-fasen-lader van 11 kW en nog sneller met de mogelijke 100 kW.

Toyota Proace Electric

De absolute Toyota-topper in het elektrische aanbod: de Proace Electric. Deze elektrische bus won als eerste in zijn soort de prijs voor Bestelauto van het jaar 2022. De onafhankelijke vakjury is razend enthousiast over de functionaliteit, brandstofkosten, comfort, rijeigenschappen en uitstraling van de elektrische bestelwagen. Deze elektrische bedrijfswagen is leverbaar in twee verschillende lengtes en is met optioneel plek voor zeven inzittenden geschikt voor personenvervoer. Ideaal als je veel in de stad rijdt — of je nu goederen aflevert of mensen ophaalt en wegbrengt.

Ook aan veiligheid en comfort is gedacht: met de nieuwste technieken is het goed geïnformeerd en veilig rijden, geheel op je gemak. Ook het praktische is niet vergeten. Zo heeft de Toyota Proace Electric één schuifdeur aan de zijkant van de auto en is het mogelijk dit uit te breiden met nog een schuifdeur. Dan kan je aan beide zijden je elektrische Toyota-bus openen. Vooral handig bij het afleveren van goederen, want je kan nou eenmaal niet altijd kiezen aan welke kant van de straat je parkeert. De Proace Electric heeft aan de achterkant openslaande deuren. Bij de levering van kleine pakketjes laat je een deur dicht, zodat de overige goederen uit het zicht blijven.

Toyota Proace Verso Electric

Als je deze elektrische bestelwagen van Toyota in een paar woorden moet omschrijven: soepel, dynamisch, betrouwbaar, veilig en comfortabel. Het is de Proace, maar dan met de luxe van een personenauto. Zelfs nóg luxer beschikbaar, als je kast voor de uitvoering met maar liefst negen zitplaatsen. Maar ook voor het vervoeren van goederen is de Verso geschikt: met 6,1 m³ laadvermogen heb je voldoende ruimte om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Met een actieradius van 311 km is het comfortabel onderweg zijn.

Bekijk alle bedrijfswagens van Toyota

Welke elektrische Toyota-bus is voor jouw klus? Ontdek het bij Louwman!

Ontdekken welke elektrische bestelwagen of bedrijfswagen van Toyota het beste bij jou en je bedrijf past? Wil je wensen bespreken en kijken wat de op- en ombouwmogelijkheden zijn? De financieringsmogelijkheden bekijken? Onze specialisten helpen je graag op weg. De deuren van onze vestigingen staan wagenwijd voor je open.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online