Nieuwe regelgeving op komst voor bedrijfswagens, laat je adviseren tijdens onze bedrijfswagenshow! Klik hier voor meer informatie.
Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) zijn onze vestigingen gesloten. Onze online showroom is uiteraard wel geopend. Bekijk hier ons aanbod. 
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Inhoud

LBW Edition

Patricia
Door Patricia in LBW edition op 04  juli 2023
Stap in de wereld van de LBW Edition, een waar eerbetoon aan vakmanschap en stijl in de bedrijfswagenindustrie. Wat maakt deze bijzondere editie zo uniek? Wel, het is geen standaard fabrieksuitvoering. Integendeel, het staat voor iets veel exclusievers. De LBW Edition vertegenwoordigt de trots van Louwman BedrijfsWagens, waar we onze allerbeste bussen selecteren en ze transformeren tot ware meesterwerken.

Met de LBW-Edition bussen willen we ondernemers een ongekende ervaring bieden. Deze bussen zijn niet alleen voorzien van alle denkbare luxe voor de ondernemer zelf, maar fungeren ook als een indrukwekkend visitekaartje richting hun klanten. Stap in en laat je omringen door een wereld van comfort en functionaliteit, terwijl je met vertrouwen en stijl de weg op gaat.

Wat kan je verwachten van een LBW Edition bedrijfswagens

Elke LBW Edition wordt met zorg samengesteld, waarbij we alleen de hoogwaardigste materialen en innovatieve technologieën gebruiken. Het interieur is ontworpen met het oog op zowel comfort als efficiëntie, zodat elke rit een waar genot wordt. Denk aan ergonomische stoelen, geavanceerde infotainmentsystemen en handige opbergruimtes voor al je zakelijke benodigdheden.

Maar dat is nog niet alles. De buitenkant van de LBW Edition straalt klasse en professionaliteit uit. Met een opvallend design en oog voor detail zal deze bus zeker de aandacht trekken op de weg. Of je nu naar een klant gaat, een team van collega's vervoert of op een avontuurlijke zakenreis gaat, de LBW Edition staat altijd voor je klaar.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de LBW Edition en ontdek een nieuwe dimensie in de wereld van bedrijfswagens. Ervaar de perfecte combinatie van luxe, functionaliteit en uitstraling. Louwman BedrijfsWagens heet je van harte welkom in de exclusieve wereld van de LBW Edition, waar jouw succes en comfort onze hoogste prioriteit zijn.

Elke LBW Edition van Louwman BedrijfsWagens straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook ontworpen om aan de specifieke behoeften van ondernemers te voldoen. Of je nu een kleine ondernemer bent die dagelijks goederen moet vervoeren of een groter bedrijf dat een efficiënte oplossing zoekt voor het vervoeren van personeel, er is een LBW Edition die bij jouw bedrijf past.

Interieur en exterieur LBW Edition

Naast het hoogwaardige interieur en het indrukwekkende exterieurontwerp biedt de LBW Edition ook geavanceerde technologische functies. Met connectiviteitsopties en intuïtieve infotainmentsystemen kun je altijd verbonden blijven en efficiënt werken, zelfs onderweg. Of het nu gaat om het plannen van routes, het beheren van klantgegevens of het afspelen van je favoriete muziek, de LBW Edition biedt de technologie die je nodig hebt om je bedrijf soepel te laten draaien.

Bovendien staat Louwman BedrijfsWagens bekend om zijn uitstekende service en ondersteuning. Van het moment dat je interesse toont in de LBW Edition tot en met de aftersales-ondersteuning, kun je rekenen op het toegewijde team van Louwman om je te begeleiden en te adviseren. We begrijpen dat je bedrijfswagen een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse activiteiten, en daarom streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je te allen tijde tevreden bent.

Met de LBW Edition van Louwman BedrijfsWagens maak je een statement in de bedrijfswereld. Het is niet alleen een functioneel voertuig, maar ook een symbool van professionaliteit, betrouwbaarheid en succes. Of je nu indruk wilt maken op je klanten, je werknemers wilt belonen met comfortabel vervoer of gewoonweg wilt genieten van het rijden in stijl, de LBW Edition biedt het allemaal.

Dus, als je op zoek bent naar een bedrijfswagen die verder gaat dan de standaard, die jouw bedrijf vertegenwoordigt en je helpt om je doelen te bereiken, dan is de LBW Edition van Louwman BedrijfsWagens de juiste keuze. Ervaar de perfectie in vakmanschap, stijl en functionaliteit. Stap vandaag nog in de exclusieve wereld van de LBW Edition en ontdek hoe deze bedrijfswagen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.