Nieuwe regelgeving op komst voor bedrijfswagens, laat je adviseren tijdens onze bedrijfswagenshow! Klik hier voor meer informatie.
Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) zijn onze vestigingen gesloten. Onze online showroom is uiteraard wel geopend. Bekijk hier ons aanbod. 
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Ontdek Mercedes-Benz Certified
Inhoud

Ontdek Mercedes-Benz Certified

Patricia
Door Patricia in Mercedes-Benz Certified op 04  juli 2023
Ben je op zoek naar een tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen met de betrouwbaarheid van een nieuwe? Dan hebben we goed nieuws voor je! Louwman BedrijfsWagens biedt Mercedes-Benz Certified: het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz als het gaat om gebruikte bedrijfswagens. Met grondige controles op 65 belangrijke punten en een scherpe prijs, bieden wij jou de zekerheid die je zoekt. Ontdek hoe een Mercedes-Benz Citan, Vito of Sprinter occasion ook in zijn tweede leven het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified verdient, en geniet van het comfort en de kwaliteit waar je aan gewend bent.

Vertrouw op Mercedes-Benz Certified: Als je een tweedehands bestelwagen zoekt, is betrouwbaarheid een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden. Met Mercedes-Benz Certified hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze ervaren technici voeren een grondige controle uit op 65 belangrijke punten, waarbij alle vitale onderdelen van de bestelwagen worden gecontroleerd. Van de motorprestaties tot de remmen, van de elektrische systemen tot de veiligheidsvoorzieningen, alles wordt zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de bestelwagen voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz.


Kwaliteit en Comfort bij Mercedes-benz Certified

Kwaliteit en Comfort, ook in zijn Tweede Leven: Een tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen verdient het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified omdat deze ook in zijn tweede leven dezelfde comfort en kwaliteit biedt waar Mercedes-Benz bekend om staat. Of je nu een Citan, Vito of Sprinter occasion kiest, je kunt erop vertrouwen dat de bestelwagen goed is onderhouden en nog vele kilometers probleemloos kan afleggen. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën staat een Mercedes-Benz bestelwagen garant voor een comfortabele en efficiënte rijervaring, zelfs na eerdere gebruikers.

Zekerheid tegen een Scherpe Prijs: Een Mercedes-Benz Certified bestelwagen biedt niet alleen betrouwbaarheid en kwaliteit, maar ook veel zekerheid tegen een zeer scherpe prijs. Bij Louwman BedrijfsWagens begrijpen we dat je waar voor je geld wilt krijgen, en daarom zorgen we ervoor dat onze tweedehands bestelwagens betaalbaar zijn zonder in te leveren op kwaliteit. Met Mercedes-Benz Certified kun je vertrouwen op de reputatie en expertise van Mercedes-Benz, terwijl je profiteert van de voordelen van een gebruikte bestelwagen.

 Als je op zoek bent naar een tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen met de betrouwbaarheid van een nieuwe, dan is Mercedes-Benz Certified de ideale keuze voor jou. Met grondige controles op 65 belangrijke punten, de belofte van kwaliteit en comfort in het tweede leven van de bestelwagen, en een scherpe prijs, biedt Mercedes-Benz Certified de zekerheid die