Nieuwe regelgeving op komst voor bedrijfswagens, laat je adviseren tijdens onze bedrijfswagenshow! Klik hier voor meer informatie.
Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) zijn onze vestigingen gesloten. Onze online showroom is uiteraard wel geopend. Bekijk hier ons aanbod. 
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Inhoud

Wat kan het Louwman Mercedes-Benz Van ProCenter voor u betekenen?

Alexander
Door Alexander in Mercedes-Benz Certified op 20  november 2023

Mercedes-Benz Van ProCenter Louwman Bedrijfswagens is VanPro adVANce gecertificeerd, waarmee wij de perfecte teamspeler zijn voor ondernemers. Bij ons zijn alle benodigde services en oplossingen op één plek te vinden, waardoor uw ervaring met Mercedes-Benz bedrijfswagens moeiteloos verloopt. Van advies op maat bij aankoop tot flexibele lease- en financieringsoplossingen, en onderhoud op uw voorwaarden. Met diverse services en softwareoplossingen streven we ernaar uw productiviteit te maximaliseren door optimale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens.

Om ondernemers in een snel veranderende markt het beste te bieden, investeert Mercedes-Benz Vans aanzienlijk in haar Van ProCenter netwerk. De professionals van het Van ProCenter worden intensief getraind en krijgen de nieuwste tools tot hun beschikking. Niet alleen om u als klant te voorzien van het juiste advies over elektrisch rijden, maar ook om het maximale te halen uit het groeiende aanbod van geavanceerde Mercedes PRO Connect-services. Zo kan een service adviseur proactief contact met u opnemen op basis van voertuigdata om onderhoud in te plannen op het moment dat het het u als berijder of ondernemer het beste uitkomt. Met VanPro adVANce zorgen we ervoor dat uw Van ProCenter-ervaring altijd up-to-date is en klaar is voor de toekomst.