• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Inclusief garantie
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

FUSO eCanter

Jouw duurzame partner

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Offerte aanvraag

FUSO eCanter

Voor het binnenstedelijk transport heb je een vrachtwagen nodig die aan bepaalde voorwaarden voldoet. Ten eerste moet hij wendbaar zijn en daarnaast weinig geluid maken. Met de nieuwe milieuvoorwaarden in veel steden moet de truck ter plaatste ook nog weinig uitstoot hebben. De eCanter van FUSO voldoet aan elk van deze voorwaarden. En dat maakt deze elektrische Mitsubishi truck de ideale partner voor al je transportactiviteiten.

Offerte aanvraag
> 100 kmActieradius
390 NmKoppel
175 pkVermogen
FUSO eCanter

Een duurzame vrachtauto

De FUSO eCanter maakt elektrisch rijden een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine. De actieradius is 100 kilometer, wat een mooie prestatie is voor een voertuig met een maximaal gewicht van 7,49 ton. Daarbij is het laadvermogen van deze elektrische truck 4,15 ton op het chassis. Of je nu pakketten in de stad aflevert of werkmaterieel op het bouwterrein, met de FUSO eCanter rijd je met elke lading overal naartoe.

Stevige grip op de weg

Met veel kilometers in het vooruitzicht wil je niet alleen een vrachtauto die past bij je bedrijfsactiviteiten. Je wil ook in iedere weersomstandigheid en bij elke wegdektype veilig kunnen rijden. Om die reden is er ook extra aandacht aan de banden besteed. Deze zijn zonder binnenband. Daarnaast heeft de band een lage rolweerstand, is het een ribband en is de band uitgerust met ventielverlenging.

Goed zicht op medeweggebruikers

Anticiperen in het verkeer wordt nog beter mogelijk als je het beste zicht hebt op medeweggebruikers. Daarom profiteer je van extra grote buitenspiegels met groothoekzicht. De spiegels zijn verwarmd, zodat je geen last hebt van bevroren of beslagen spiegels waardoor het zicht belemmerd wordt.

Bescheiden voorkomen

De compacte cabine geeft de FUSO eCanter al een bescheiden uiterlijk. Daar draagt de standaard witte kleur ook nog aan bij. Dat is een voordeel, want hierdoor komt je bedrijfslogo nog beter tot zijn recht. Mocht je de voorkeur geven aan een FUSO eCanter die gespoten is in de kleuren van je bedrijf, dan kan dat natuurlijk geregeld worden.

Assistentie bij het parkeren

Tijdens het lossen van de goederen in de stad zal je regelmatig parkeren. Het kan voorkomen dat je in de bedrijvigheid vergeet dat je de parkeerremhendel aan stoelzijde hebt vastgezet. Om te voorkomen dat je wegrijdt als deze er nog opzit, zit er een waarschuwingssignaal in de FUSO eCanter, zodat je ongehinderd kunt vertrekken.

Zichtbaar onderweg

Er zijn momenten dat je niet alleen met je logo wilt opvallen, maar dat het ook belangrijk is dat je door medeweggebruikers gezien wordt. Daarom heeft de FUSO eCanter halogeen koplampen. Daarnaast voldoet de mistlamp aan de ECE R87-norm. Het mistachterlicht is geïntegreerd met combilamp aan de achterzijde van de vrachtauto.

Audiosysteem

Het geïntegreerde audiosysteem in de FUSO eCanter is standaard voorzien van een antenne. Ook is er een kabelboom, een luidspreker en een Bluetooth-functie. Je luistert onderweg naar de radio of sluit je smartphone aan via Bluetooth.

Een comfortabele cabine

Om je goederen in de verschillende steden te leveren, zul je soms ook kilometers over de snelweg maken. Je wil dan ontspannen kunnen rijden, zodat je uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Bij het ontwerp van de FUSO eCanter is alles in het werk gesteld om de lange en korte ritten voor de chauffeur zo aangenaam mogelijk te maken. Waarbij ook rekening is gehouden met de veiligheid.

Maak kennis met de FUSO eCanter

Ben je benieuwd wat de FUSO eCanter voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontvangen je graag, ook voor een werkplaatsafspraak.
Kunnen wij u helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?
Bel 0162 - 79 60 62 24/7 bereikbaar
Whatsapp
Kom langs op de Ramgatseweg 53 in Raamsdonksveer
Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00
en zaterdag tussen 10.00 en 17.00
[email protected]
Stuur ons een e-mail
Of bestel direct online