• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Mercedes-Benz Actros

De toekomst van internationaal transport.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod

Mercedes-Benz Actros

Met de Mercedes-Benz Actros biedt Mercedes een truck waar je als ondernemer volledig op kunt vertrouwen. Jouw chauffeur verplaatst zich veilig naar de plaats van bestemming. Daarbij wordt de lading ook volledig stabiel vervoerd.

Offerte aanvraag
Tot 460 kW/625 pkMotorvermogen
Tot 3.000 NmKoppel
8Cabinevarianten
3Motortunnelvarianten
Mercedes-Benz Actros

Een truck die voldoet aan alle eisen

Als ondernemer stel je eisen aan transportmiddelen. Je hebt daarbij natuurlijk ook specifieke wensen. De Mercedes-Benz Actros is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Er zijn ook nog aanvullende opties verkrijgbaar. Dus of je nu kiest voor de Actros F of de Actros L, je kunt er zeker van zijn dat het vervoer van goederen met deze vrachtwagen in goede handen is.

Geschikt voor zwaar transport

De Mercedes-Benz Actros is speciaal voor het zware distributievervoer, waarbij ervan uitgegaan is dat de vrachtwagen ook lange afstanden aflegt. Om de betrouwbaarheid van de truck te garanderen is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan de juiste afstemming van de assen en chassisonderdelen. Zo heb je onderweg een optimale samenwerking tussen onderstel, vering en remmen. Daarnaast profiteer je van het Active Brake Assist systeem. Hierbij kan de chauffeur voluit remmen om ongelukken onderweg te voorkomen.

Veiligheid onderweg

Jouw chauffeurs rijden in weer en wind. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Je moet ervan uit kunnen gaan dat de vrachtwagen altijd zichtbaar is in het verkeer. Of het nu sneeuwt, of de zon schijnt. Kies optioneel voor automatische dimlichten, statische bochtverlichting en led-achterlichten . Zo verbeter je de zichtbaarheid onderweg nog meer. Voor een stabiele wegligging heeft de vrachtwagen aerodynamische zijkleppen en een dakspoiler.

Een vrachtwagen op maat

Omdat jouw producten niet standaard zijn en je als ondernemer flexibel bent, verwacht je van een transportmiddel ook flexibiliteit. Dit biedt de Mercedes-Benz Actros onder andere in de vorm van ombouwmogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor de cabine, die in acht varianten leverbaar is. Het is ook van toepassing op de opbouwunit van de vrachtwagen.

Comfortabel rijden

De Mercedes-Benz Actos is bij uitstek geschikt is voor lange afstandsritten. Het comfort in de cabine is dan ook minstens zo belangrijk als de robuuste buitenkant. Om die reden is er dan ook veel aandacht besteed om de veiligheid van de chauffeur te garanderen tijdens de ritten. Maar ook om de ritten zo aangenaam mogelijk te maken.

Slaapcabine

Een uitgeruste chauffeur is alert. Dat is belangrijk bij lange ritten. Dus een goede nachtrust is ook belangrijk. In de Mercedes-Benz Actros tref je een matras met een dikte van honderdtien millimeter. Daarnaast kun je bij de langere cabines een matras verwachten dat extra lang en breed is. Het onderbed is inklapbaar. Dit geeft extra ruimte in de cabine.

Een praktisch interieur voor onderweg

Bij de voorruit is een zonnescherm geïnstalleerd. Met een simpele druk op de knop rolt deze in en uit. Hierdoor is het zicht overdag beter geregeld. Tijdens nachtelijke ritten kun je de nachtverlichting in de cabine inschakelen. Het blauwe licht is rustgevend en leidt de chauffeur niet af. Daarnaast is er een overzichtelijk bedieningspaneel.

Ergonomische zitting

Tijdens de lange ritten zit de chauffeur comfortabel dankzij de luchtgeveerde stoel. Deze kan volledig aangepast worden aan de individuele zithouding van de chauffeur. Met de pneumatische hoogteverstelling kost het instellen geen enkele moeite. De stoel kan volledig ergonomisch ingesteld worden. Dit gebeurt met de diepteverstelling van het zitkussen en de hoofdsteun. Daarbij wordt ook de gordel automatisch ingesteld.

Kies vandaag nog voor de Mercedes-Benz Actros

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf met de Mercedes-Benz Actros? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met je. Aan de hand van de verschillende opties krijg je de prijs bij de door jou gewenste specificaties.

Offerte aanvraag

Ervaar de Mercedes-Benz Actros

Bij Louwman Bedrijfswagens