• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
bekijk alle modellen  
 sluit modellen

Mercedes-Benz Atego

Distributietransport. 6,5–16 ton.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod

Mercedes-Benz Atego

Voor distributietransport is een vrachtwagen die efficiënt en betrouwbaar is, onmisbaar. De Mercedes-Benz Atego is dan ook het aangewezen transportmiddel voor jou. De vrachtwagen is geschikt voor ladingen tussen de zesenhalf en zestien ton. Dankzij de veelzijdigheid van de truck is deze inzetbaar als transportmiddel voor al je bedrijfsactiviteiten.

Offerte aanvraag
650 tot 1.200 NmKoppel
5,1 tot 7,7 literCilinderinhoud
2.000 mmBinnenbreedte cabine
Mercedes-Benz Atego

Voor al je bouwactiviteiten en distributietransport

De Mercedes-Benz Atego is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor al je bouwactiviteiten kun je rekenen op een robuuste uitvoering, die afgestemd is op jouw wensen. Met de open laadbak is er ruimte voor verschillende opbouwoplossingen die eenvoudig bestuurbaar en dus ook gemakkelijk te bedienen zijn. Daarnaast kun je rekenen op groot rijcomfort. Voor distributietransport kies je voor één van de vele uitvoeringen van de Mercedes-Benz Atego met gesloten laadruimte.

Ontspannen rijden

Dankzij de toegepaste stabiliteitsregeling, in combinatie met de cabineophanging en de samenwerking van andere componenten, rijd je ontspannen in de Mercedes-Benz Atego. Deze andere componenten bestaan uit de achterasgeleiding en de vering. De samenwerking van deze toepassingen merk je aan de stabiele wegligging. Daarnaast is het besturen van de Atego ook zeer comfortabel.

Economisch rijden met inschakelbare aandrijving

Heb je verhoogde tractie nodig? Dan maak je gebruik van de aandrijving op alle wielen. Je schakelt dit zelf in. Of je kiest voor de optie van automatische aandrijving. In dat geval is er dus voortdurend aandrijving op alle wielen van de vrachtwagen aanwezig. Het voordeel van deze aandrijving is dat het gewicht door de verdeelbak over alle wielen gelijkmatig verdeeld wordt. Dit levert bovendien besparing op het brandstofverbruik op.

Stalen vering

Met een zware lading zijn alle oneffenheden in het wegdek nog beter merkbaar. Als je op bouwplaatsen komt, dan zul je ook vaak op onverharde wegen moeten rijden. Met de meerblads paraboolveren rijd je comfortabeler, of de wegen nu wel of niet geasfalteerd zijn. Deze lichtgewicht veren verhogen het rijplezier dan ook aanzienlijk.

Het interieur van de Mercedes-Benz Atego

Goede werkomstandigheden zijn niet alleen belangrijk op kantoor, maar zeker ook als je onderweg bent. Er is dan ook veel aandacht besteed aan een ergonomische inrichting van de cabine. Dat vergroot niet alleen het rijgenot. Het draagt verder ook bij aan de veiligheid van de chauffeur onderweg.

Een standaard cabine of een verlengde cabine

In de Mercedes-Benz Atego tref je standaard een korte cabine aan. De achterwand kan met honderdtachtig millimeter verlengd worden. Hierdoor is de cabine nog beter afgestemd op het gebruik. Van buitenaf oogt de cabine compact, maar van binnen heb je voldoende ruimte.

Overzicht in de cabine

De cabine heeft veel opbergruimtes. Hierdoor wordt de chauffeur onderweg niet afgeleid door losliggende spullen. Daarnaast is het instrumentenpaneel binnen handbereik. Dat geldt voor de radio met USB-aansluiting, maar ook zeker voor de bedieningstoetsen die aan het stuur zitten. Met deze toetsten bedien je eenvoudig de assistentiesystemen. Je kunt ook handsfree de telefoon opnemen.

Comfortabele stoelen

De chauffeursstoel is lucht geveerd, wat zorgt voor een heel comfortabele zit. Daarnaast is de stoel ook nog eens zeer flexibel in te stellen. De verstelstand gaat van tweehonderd millimeter in de lengte tot honderd millimeter in de hoogte. Dankzij de stoffen bekleding zit je prettig. Ook als het buiten heel warm is en de zon de hele dag op de bekleding heeft geschenen.

Kies de Mercedes-Benz Atego voor je bedrijf

Dankzij de veelzijdigheid van de Mercedes-Benz Atego is het een truck die voor veel bedrijfsactiviteiten inzetbaar is. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren we je over de beste opties voor jouw bedrijf.

Offerte aanvraag

Ervaar de Mercedes-Benz Atego

Bij Louwman Bedrijfswagens