• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
Alles over de Mercedes Sprinter L2H2
Inhoud

Alles over de Mercedes Sprinter L2H2

Sander
Door Sander in Aankoopadvies op 21  november 2023
De Mercedes Sprinter L2H2 is een bus die door Mercedes-Benz wordt geproduceerd. Het is een populaire bestelwagen of bus die geschikt is voor het vervoeren van personen, goederen en apparatuur. Het ontwerp is gebaseerd op het door Mercedes-Benz in Düsseldorf ontwikkelde platform, dat een aantal van de meest geavanceerde technologieën in de auto-industrie heeft gekregen. De Sprinter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft een aantal interessante functies, waaronder een verhoogde bodemvrijheid, een lange wielbasis en een hoog maximaal laadvermogen. De Mercedes Sprinter L2H2 is een veelzijdige en flexibele bestelwagen of bus die zowel voor zakelijke als voor particuliere doeleinden geschikt is.

Afmetingen Mercedes Sprinter L2H2

De buiten afmetingen van een Mercedes Sprinter L2H2 zijn als volgt: de lengte is 5,93 meter,  hoogte is 2,84 meter. De afmetingen van de laadruimte van de  Mercedes Benz Sprinter L2H2 zijn: 326 x 178 x 194 (LxBxH)

Automaat of handgeschakeld

De Mercedes Sprinter L2H2 is een bus die is ontworpen voor veeleisende transportbehoeften. Hij is voorzien van een krachtige dieselmotor en is verkrijgbaar in een automaat of een handgeschakelde versie. Beide versies bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. De automaat biedt een soepele en geruisloze bediening, wat het rijden comfortabeler maakt. De handgeschakelde versie heeft zes versnellingen, wat een betere controle mogelijk maakt bij het rijden in heuvelachtig terrein. Beide versies zijn voorzien van een sterke, robuuste constructie die bestand is tegen intensief dagelijks gebruik. 

Interieur Mercedes Sprinter L2H2

De Mercedes Sprinter L2H2 is een luxe bus met een modern interieur. Het interieur is uitgerust met comfortabele stoelen, een modern audio-systeem en extra brede passagiersstoelen. Er is ook een ruime keuze aan comfortabele extra's voor het interieur. Het exterieur is ook fraai en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De luxe uitstraling van deze bus is in sommige gevallen versterkt door de high-end opties zoals LED koplampen, de verwarmde stoelen en de geavanceerde climate control. De Sprinter is een zeer comfortabele en stijlvolle bus die perfect is voor lange reizen.

Mercedes Sprinter L2H2 occasion

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Sprinter occasion, biedt Louwman je een uitgebreide selectie van de beste exemplaren. Louwman is trots op haar jarenlange ervaring en expertise als het gaat om het verkopen van Mercedes-voertuigen. Met een enorm assortiment aan occasions, waaronder de Mercedes Sprinter L2H2, kun je er bij Louwman op vertrouwen dat je de beste kwaliteit krijgt voor een goede prijs.

Met de keuze voor een occasion van Louwman, krijg je een voertuig dat is gecheckt op kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze technici voeren een grondige inspectie uit, waardoor je zeker bent van een voertuig in uitstekende staat. Daarnaast krijg je ook de volledige geschiedenis van het voertuig, waardoor je zelf de voertuigstatus kunt controleren.

Kortom: met een Mercedes Sprinter L2H2 occasion van Louwman krijg je een voertuig dat is uitgerust met de modernste technologie en innovatieve technieken. Je krijgt bovendien ook een uitgebreide garantie en een selectie aan aftersales-diensten zoals onderhoud en reparatie.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Mercedes Sprinter L2H2 occasion, biedt Louwman een uitgebreide selectie van de beste exemplaren tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte occasion te vinden. Op dit moment is de vanafprijs van een Sprinter occasion € 14.445 ex. btw.