• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Opel Rocks-e Kargo

Slim, praktisch, efficiënt en volledig elektrisch

Opel Rocks-e Kargo

De innovatieve oplossing voor bezorgdiensten: de Opel Rocks-e Kargo. Deze micro-bedrijfswagenvariant is maar 2,41 meter lang, 1,39 meter breed en 1,52 meter hoog. Toch biedt-ie zo’n 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte. Tel daarbij op je dat je met slechts 7,20 meter een kleine draaicirkel hebt en je snapt waarom dit de Rocks-e Kargo zo'n ideale bedrijfswagen is. Makkelijk door de smalste steegjes in de stad. Met een actieradius van 75 kilometer (WLTP) is deze micro-bedrijfswagen je ideale metgezel voor emissievrije bezorging van pakketjes, heerlijke maaltijden of broodnodige medicijnen. Zelfs in het centrum van de drukste steden.

Offerte aanvraag
75 kmActieradius (WLTP)
Tot 140 kgLaadvermogen
7.2 meterDraaicirkel
Opel Rocks-e Kargo

Iets heel anders

Opel vond het tijd voor iets anders: de Rocks-e Kargo. Deze wagen is de ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van nu en de toekomst. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft volgens Opel een ‘go-anywhere, do-anything’-houding. Perfect voor ieder bedrijf en zelfstandige.

Compact en toch zo ruim

Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks-e Kargo grote mogelijkheden en toch die o, zo belangrijke kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen. Perfect voor ‘last mile delivery’!

Klein maar fijn

Zo klein als-ie is, zo groots is je zicht op de weg. In de Rocks-e geniet je van perfect zicht rondom. Veilig, ontspannen en zelfverzekerd de steden door.

Lekker praktisch

In de nieuwe Rocks-e Kargo is alles binnen handbereik. Regel de verwarming en in één oogopslag is alle belangrijke informatie beschikbaar. Verder bestaat-ie uit praktische opbergvakken op het dashboard. De passagiersstoel heeft plaatsgemaakt voor een modulaire laadruimte die met een wand is gescheiden van de bestuurderspositie — zonder in te leveren op ruimte en comfort.

Je duurzame statement

Met de Rocks-e Kargo doe je meer met minder. Dit is een zeer compacte, emissievrije bedrijfswagen die de uitdagingen iedere dag graag aangaat en nog overwint ook. Slim, praktisch, efficiënt en volledig elektrisch. Een innovatief voertuig waar die het beste van twee werelden combineert en nieuwe mogelijkheden biedt.

Alles naar wens

De Rocks-e Kargo biedt alles wat jij en je bedrijf nodig hebben. En dat alles in dit leuke pakketje. De wendbare draaicirkel van 7,2 m, een vlotte 45 km/u als topsnelheid en een indrukwekkende actieradius tot 75 km maakt de Rocks-e Kargo dé elektrische micro-bedrijfswagen om lang en met veel plezier mee te gaan.

Nul op de uitstootmeter

De Rocks-e Kargo trekt om de goede redenen de aandacht. Volledig elektrisch, emissievrij en geruisloos. Dat maakt de kleine bolide perfect voor in de binnenstad. En dat opladen is ook zo gepiept: van volledig leeg naar volledig gebruiksklaar in slechts vier uur via het stopcontact of aan een openbare lader.

Maak 'm nóg completer

Toch behoefte aan een extraatje? Dat kan, want Opel biedt handige accessoires voor je Rocks-e Kargo. Bijvoorbeeld een opbergset, bagagenet, smartphonehouder met USB-poort en zonneschermen.

Benieuwd naar de Rocks-e Kargo?

Is de Rocks-e Kargo ook de ideale, innovatieve oplossing voor jou? Of je nu een proefritje wil maken of meer informatie wil over dit briljante apparaat: de specialisten staan klaar je welkom te heten in de showrooms.

Ervaar de Opel Rocks-e Kargo

Bij Louwman Bedrijfswagens