• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Peugeot Traveller

Comfortabel, praktisch en stijlvol.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Comfortabele minibus

De Peugeot Traveller is een stijlvolle en comfortabele reispartner. Deze (optioneel elektrische) minibus kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals voor taxibedrijven of schoolvervoer. Ook is de Peugeot Traveller interessant voor grote gezinnen. Wat het doeleinde ook is, de minibus is perfect voor zowel korte als lange afstanden. De moderne combispace met automaat is comfortabel, maar hoeft ook qua uiterlijk niets in te leveren. De combinatie van het strakke ontwerp en de luxueuze inrichting, maakt de Peugeot Traveller er één uit duizenden. Wil je je passagiers op een comfortabele en stijlvolle manier vervoeren? Dan is de Peugeot Traveller de perfecte auto voor je.

Offerte aanvraag
Tot 180 PKVermogen
Tot 9Zitplaatsen
Tot 1.500 literBagageruimte
Comfortabele minibus

Elegant en stoer tegelijk

De Peugeot Traveller heeft een onderscheidend design, met zowel elegante als stoere elementen. De Traveller is beschikbaar in verschillende kleuren. De beschikbare kleuren van de Peugeot Traveller zijn Platinum Grey, Onyx Black, Tourmaline Orange en Imperial Blue. Hij is beschikbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende lengtes. Er zijn tot wel 9 zitplaatsen mogelijk.

Handsfree schuifdeuren

De auto beschikt over schuifdeuren die je gemakkelijk elektrisch kunt besturen met één voetbeweging. De schuifdeuren kunnen onder de achterbumper geopend worden. Dit kan om veiligheidsredenen uiteraard alleen als je de elektronische sleutel op zak hebt. Veilig en effectief dus!

Perfecte hoogte

De Peugeot Traveller is met een hoogte van 1,90 meter een gemakkelijke en handige auto voor in de stad. Terwijl je beschikt over alle ruimte om passagiers mee te nemen, is de minibus door het lage plafond nog steeds ontzettend wendbaar. Je kunt in de meeste parkeergarages dus gewoon naar binnen rijden.

Verborgen glazen dakpanelen

De Peugeot Traveller beschikt over twee verborgen pareltjes, namelijk twee glazen dakpanelen die afzonderlijk van elkaar kunnen worden gesloten. De prachtige lichtinval verhoogt het rijgenot. Bovendien zullen ook de passagiers onderweg kunnen genieten van het mooie uitzicht op de lucht.

Moderne en luxueuze inrichting

De Peugeot Traveller is modern ingericht en de cockpit bevat alle luxe die je je maar kunt wensen. Vooral het 3,5 inch instrumentenpaneel valt op. Op dit kleurrijke paneel zie je in één oogopslag alle rij-informatie die je nodig hebt. Daarnaast kun je op het 7 inch touchscreen onder andere het navigatiesysteem en de radio bedienen.

Elektrisch rijden

Met de Peugeot Traveller kun je kiezen voor volledig elektrisch rijden. De voordelen daarvan? Een geruisloze motor, stevige acceleraties, lagere gebruikskosten en mogelijkheid om een overheidssubsidie aan te vragen. Via de MyPeugeot app kun je gemakkelijk van op afstand het opladen van de auto beheren of de temperatuur voorprogrammeren.

Flexibel inrichten

Het interieur van de minibus is flexibel in te richten en helemaal om te toveren naar jouw wensen. De auto beschikt over verschuifbare stoelen en zelfs een inklapbare tafel. Hierdoor kun je de ruimte achterin zo efficiënt mogelijk gebruiken en inrichten voor verschillende gelegenheden.

Achteruitkijkcamera

Als je de auto in zijn achteruit zet, wordt de achteruitkijkcamera automatisch geactiveerd. De camera geeft een 180° zicht van de achterzijde van de Peugeot Traveller. Hij zoomt in op uitzonderlijkheden en obstakels. Daarnaast draaien de richtlijnen mee met het stuur. Inparkeren was nog nooit zo makkelijk!

Een proefrit maken?

Kortom, ben je op zoek naar een moderne, stoere en elegante minibus waarmee je meerdere passagiers kunt vervoeren? En dat voor een mooie prijs? Dan is de Peugeot Traveller de perfecte auto voor jou! Bij Louwman Bedrijfswagens kun je deze luxueuze, duurzame en comfortabele minibus nu komen testen. Als je dan toch bij ons langskomt, kun je gelijk van de gelegenheid gebruikmaken om al je vragen te stellen. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een onvergetelijke proefrit!

Offerte aanvraag

Ervaar de Peugeot Traveller

Bij Louwman Bedrijfswagens