• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Toyota Proace City Verso

Wendbare alleskunner.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Toyota Proace City Verso

Ontdek de betrouwbare Toyota Proace City Verso. Dit kleine broertje van de Proace Verso is een veelzijdige bedrijfswagen met compacte buitenmaten een bijzonder grote laadruimte. Of je nu goederen transporteert of een aanhanger aanhaakt, de City Verso laat je niet in de steek. Bovendien heeft deze alleskunner het gunstigste brandstofverbruik in zijn klasse wat zich vertaalt in een aantrekkelijke lage kilometerkostprijs.

Offerte aanvraag
Tot 1.500 kgTrekgewicht
Tot 7Zitplaatsen
Tot 4,3 m3laadvolume
Toyota Proace City Verso

Exterieur

De Toyota Proace City Verso is beschikbaar in twee lengtematen, waardoor er tot maar liefst zeven personen passen in deze compacte bedrijfswagen. Het ontwerp van de auto oogt sportief en modern. Dit is allerminst de saaie bedrijfsauto die je gewend was. Met zijn strakke koplampen en lichtmetalen velgen mag je gezien worden!

Kleuren

Ook de kleuren van de Toyota Proace City Verso zijn allerminst saai te noemen. Wat denk je van de Platinum Grey metallic lak? Maar je kunt ook kiezen voor originele tinten zoals Iron Silver, Moondust Grey en Diamond Black. Het wordt een beetje vrolijker op de weg met deze stijlvolle raspaarden van Toyota.

Wendbaar

Met zijn opmerkelijk korte draaicirkel is de Toyota Proace City Verso goed wendbaar. Deze auto laat zich gemakkelijk sturen. Zijn turbo en souplesse maken hem vlot. Bovendien is de transmissie soepel en alert. Kortom, de Toyota Proace City Verso is een soepele kilometervreter.

Uitvoeringen

Kies je voor een basis uitvoering of mag het wat luxueuzer zijn? De Toyota Proace City Verso Cool biedt alles wat je nodig hebt tegen een aantrekkelijke prijs. Dit model koop je al vanaf €30.995,-. Voor de koper met een uitgebreider eisenpakket is er de Toyota Proace City Verso Live. Deze uitvoering heeft een stijlvolle chroom afwerking. Bovendien is de bumper gespoten in de kleur van de carrosserie en is er meer luxe aan boord.

Toyota Proace City Verso Electric

Toyota maakt de bewuste keuze om van al haar bedrijfswagens ook een 100% elektrische variant uit te brengen. Zo draagt Toyota bij aan haar langetermijnvisie om te komen tot nul voertuigemissies. Dus ook de Toyota Proace City Verso is als elektrische versie verkrijgbaar. Voor de milieubewuste ondernemer is de keuze dan ook niet moeilijk: de Toyota Proace City Verso Electric!

Interieur

De Proace City Verso is spectaculair in bagage- en zitruimte. Ook op de achterbank kunnen de passagiers hun benen gemakkelijk kwijt. Bovendien heb je door de hoge zit en de grote ruiten optimaal zicht rondom. Daarbij biedt de auto een handige instap met schuifdeuren.

Ruimte

Het compacte en sportieve uiterlijk van de Toyota Proace City Verso verbergt een zee van ruimte binnenin. Zeker wanneer je kiest voor de grotere lengtemaat van de L2 versie, kun je met groot gemak je passagiers en hun bagage vervoeren. Deze auto is het alternatief bij uitstek voor liefhebbers van de ruimte auto.

Opbergen

Nooit meer rommel in de auto! Want de Toyota Proace City Verso herbergt talloze opbergvakken op handige plekken. Daarbij zijn er ook nog eens drie ruime dashboard kastjes. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de sierlijke lichtbalk tegen het plafond. Hier kun je ook nog van alles kwijt.

Apple Carplay en Android Auto

De Live uitvoering van de Toyota Proace City Verso wordt standaard geleverd met Apple Carplay en Android Auto. Dat betekent natuurlijk een stuk gebruiksgemak. Wanneer je je iPhone of Android telefoon verbindt, kunt je je ogen op de weg houden. Tegelijk kun je eenvoudig routes opvragen, muziek luisteren, telefoongesprekken voeren en berichten afluisteren. Sluit je telefoon eenvoudig aan of maak draadloos verbinding voor optimaal gebruikersgemak.

Kom langs voor een proefrit

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit wendbare, energiezuinige ruimtewonder? Kom dan gerust een proefrit maken. We hebben de koffie klaar staan en onze experts zullen graag al je vragen beantwoorden.

Offerte aanvraag

Ervaar de Toyota Proace City Verso

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

1.6D L2H1 Aspiration Cruise control Oprijplaat Betimmering Airco
2017 / Diesel / 108.510 km
€ 10.745