• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 

Toyota Proace Electric

Duurzaam en functioneel.

  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Comfort
  • Aanbod
  • Proefrit aanvraag

Toyota Proace Electric

100% elektrisch rijden. Dat is wat de Toyota Proace Electric te bieden heeft. Naast veel andere voordelen natuurlijk. Want met deze elektrische bedrijfswagen draag je niet alleen bij aan een duurzame wereld. Je hebt zelf ook het gemak van een compacte, flexibele auto die inzetbaar is voor al je bedrijfsactiviteiten.

Niet voor niets is de Toyota Proace Electric uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2022. De onafhankelijke vakjury van deze verkiezing was enthousiast over de functionaliteit, brandstofkosten, comfort, rijeigenschappen en uitstraling van de elektrische bestelwagen. 

Offerte aanvraag
Tot 330 kmActieradius
Tot 6,1 m3Laadruimvolume
Tot 75 kWhAccucapaciteit

Flexibele uitvoering

De Toyota Proace Electric is als elektrische bedrijfswagen in twee verschillende lengtes verkrijgbaar. Behalve voor extra laadruimte kun je ook nog kiezen voor de Proace City Verso Electric. Deze auto is geschikt voor personenvervoer. Hij biedt plaats aan zeven inzittenden. Zeker als je veel in de stad rijdt, is het altijd voordelig om volledig elektrisch te rijden. Of het nu voor het afleveren van goederen is of voor het wegbrengen van mensen. De Toyota Proace Electric stelt nooit teleur.

Een zijdeur en openslaande achterdeur

Standaard heeft de Toyota Proace Electric één schuifdeur aan de zijkant van de auto. Het is mogelijk om dit uit te breiden met nog een schuifdeur, zodat je aan beide zijden de auto kunt openen. Zeker bij het afleveren van goederen kan dat een gemak zijn, omdat je niet altijd kunt kiezen aan welke kant van de straat je kunt parkeren. De auto heeft aan de achterkant openslaande deuren. Hierdoor kun je eenvoudig bij de levering van kleine pakketjes een deur dicht laten, zodat de overige goederen uit het zicht blijven.

Eenvoudig opladen

Het elektrisch opladen is eenvoudig. Je kunt de stekker van de oplaadpaal gemakkelijk terugvinden, omdat het zich aan de zijkant van de voorzijde bevindt. De klep is mooi weggewerkt in de carrosserie. Het laden zelf gebeurt vlot. Je kunt ook kiezen voor een snellader. Dat is praktisch voor onderweg, maar ook voor thuis. De actieradius van de Toyota Proace Electric met 75 kWh accupakket is 330 kilometer.

Standaard kleuren

Bij een bedrijfswagen met een zakelijke uitstraling, verwacht je ook een kleur die daarbij past. In het standaard assortiment van de lakkleuren kun je dan ook kiezen uit Platinum grijs, Stone white, Iron silver metallic en Diamond black metallic. In combinatie met de zwarte platen aan de voor- en zijkant van de Toyota Proace Electric heb je een compacte auto die vertrouwen en comfort uitstraalt.

Veilig onderweg

Met de gedachte dat je elektrisch rijdt, ben je al comfortabel onderweg. Maar de wetenschap dat je ook nog veilig rijdt, maakt het rijplezier alleen maar groter. Dit ervaar je onder andere dankzij de nieuwste technieken die ook in het interieur van de Toyota Proace Electric zijn toegepast.

Handsfree bellen

Met het Bluetooth systeem ben je onderweg altijd telefonisch bereikbaar en kun je handsfree bellen. Hierdoor heb je je aandacht volledig op de weg. Het dashboard van de elektrische bedrijfswagen is uitgerust met een DAB + tuner voor de beste radio ontvangst onderweg.

Touchscreen voor digitale assistentie onderweg

Het multimedia systeem is voorzien van een touchscreen. Hierop lees je eenvoudig de gegevens van de routeplanner af, maar kun je ook kiezen voor verschillende andere opties. Zo is er een bandenspanningscontrole systeem of assistentie bij het remmen.

Comfortabele rijhouding

De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar. Dat geldt ook voor het stuurwiel. Dit is zowel in hoogte, als in diepte verstelbaar. Doordat je beiden naar eigen behoefte kunt instellen, heb je altijd een comfortabele en ergonomische houding achter het stuur. Hierdoor heb je niet alleen goed overzicht onderweg, je komt ook uitgerust aan.

Duurzaam rijden voor een aantrekkelijke prijs

De Toyota Proace Electric is verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 34.645,-. Met de keuze voor deze bedrijfsauto rijd je emissievrij en ook nog eens voordelig. Je kunt daarnaast ook nog in aanmerking komen voor enkele subsidieregelingen vanwege het elektrisch rijden. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Onze medewerkers helpen je graag verder. Of kom langs voor een proefrit in de Toyota Proace Electric.

Offerte aanvraag
Duurzaam rijden voor een aantrekkelijke prijs

Ervaar de Toyota Proace Electric

Bij Louwman Bedrijfswagens

Mogelijk interessant voor u:

1.6D L2H1 Aspiration PDC | Airco | Cruisecontrol | Oprijplaat |
2017 / Diesel / 198.409 km
€ 8.445
1.6D L2H1 | PDC | Airco | Cruisecontrol | Oprijplaat |
2017 / Diesel / 159.641 km
€ 9.645