• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantiemogelijkheden
 
 

Algemene Voorwaarden Louwman Bedrijfswagen Center

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden, zoals deze door de BOVAG voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven zijn vastgesteld, van toepassing.

Als zakelijke klant zijn onderstaande Algemene Voorwaarden - Zakelijk voor u van toepassing.
Algemene Voorwaarden BOVAG - Zakelijk

Naast de voorwaarden van de BOVAG zijn wij ook lid van de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, de FOCWA. Hieronder vindt u de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.
Algemene Voorwaarden FOCWA

Onze voorwaarden vindt u tevens op de achterzijde van uw factuur.

Disclaimer

Door Louwman Bedrijfswagens per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Louwman Bedrijfswagens staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook. 

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief montagekosten. 

De door u vermelde persoonsgegevens (adres, telefoon en e-mail) worden verwerkt door de Louwman Bedrijfswagens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.